fbq

Salakuva! Martina Aitolehti yllätti lentokentällä – matkakohde paljastui

Hyvinvointivaikuttajan olemus kiinnitti silminnäkijän huomion.

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 41, yllätti ilmestymällä Helsinki-Vantaan lentokentälle tänään (18.4.) iltapäivällä.

Martina ei ole vielä tämän artikkelin kirjoituksen aikaan hiiskunut olevansa lentomatkalla. Kuitenkin jo aiemmin hän on kertonut menevänsä Valenciaan, Espanjaan.

Julkkiskaunottaren olemus kiinnitti Seiskan lukijan huomion, kun oli aika suunnata kohti portteja. Lento lähti Madridiin.

-  Hän vaikutti iloiselta, enkä huomannut että hänellä olisi ollut matkaseuraa, paikalta raportoidaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Salakuvasta näkee, että Martinalla on rennon sporttinen look. Hän on sonnustaunut lentomatkaa varten lippikseen sekä lenkkareihin. 

Martina näyttääkin jo siltä, että on valmis Espanjan lämpöön. Hän tutkiskeli luuriaan ja vaikutti silminnäkijän mukaan olevan iloinen.

Martinan lopullinen päämäärä on siis Valencia, jossa on tulevana sunnuntaina Ironman-kisat. Uintia, pyöräilyä ja juoksua sisältävät kisat järjestetään kauniissa Valencian kaupungissa, joka on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Se tunnetaan eritoten kuvankauniista rakennuksistaan.

Martina meni kihloihin maaliskuussa australialaisrakkaansa kanssa ihanissa tunnelmissa Malediiveilla. Kihlajaismatkankin ohella Martina keskittyi kuntonsa ylläpitämiseen, sillä hän on halunnut olla parhaassa mahdollisessa iskussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy