fbq
New_toisenlaiset_tempparit_1920x1080_0_78ee3c6bf3.jpg

Vaikuta juoneen: Tosi-tv-formaatit menevät suloisesti sekaisin Juha Vuorisen uudessa äänikirjassa

Suosikkikirjailija Juha Vuorisen uudessa äänikirjassa Toisenlaiset Tempparit tv-formaatit kuten Temptation Island, Big Brother, Diili ja muut suosikkirealityt menevät tyystin sekaisin. Kirjaa pääset kuuntelemaan Supla+-palvelussa tästä.

– Iso kysymys oli, kuinka parodioida Temptation Islandia. Ainoa vaihtoehto oli kääntää koko konsepti päälaelleen. Pyörittelimme ideaa ystäväni käsikirjoittaja Katri Mannisen kanssa, ja hiljalleen alkoi syntyä vähän villimpi visio kokonaisuudesta, jossa yhden realityn sijaan hakkaisinkin monta ruutukärpästä yhdellä iskulla. Näin sai alkunsa Toisenlaiset Tempparit, Juha Vuorinen kertoo.

Äänikirjan avausluvussa tv-sarjan tuottaja Helena Saaristo saa sekoitettua tuotantoyhtiöiden pakkaa ja järjestää kilpailijoille unohtumattoman tosi-tv-kokemuksen. Kisaajat lennätetään trooppiselle saarelle, jossa he luulevat osallistuvansa mitä erilaisempiin formaatteihin tietämättä lainkaan, mitä älyttömyyksiä Helena on heille keksinyt. Ohjelman juontajana viilettävä Rami Ala-Kulonen huomaa myös joutuneensa keskelle todella omituista tuotantoa.

Täysin uudenlainen äänikirja julkaistaan kolmessa osassa, ja ja vaikka ensimmäinen luku on nyt julki, seuraavat eivät ole vielä valmiina. Kuuntelijat pääsevät mahdollisesti itse vaikuttamaan äänikirjan tuleviin juonenkäänteisiin ja tuomaan omia ideoitaan mukaan tarinaan. Kaipaisiko kirja uutta hahmoa? Vai pitäisikö saareen kohdistua ulkopuolinen uhka?  Omia ehdotuksiaan kirjan sisältöön voi tehdä tästä.

– Tämä tulee olemaan ensimmäinen työni Juoppohullun päiväkirjan jälkeen, jota julkaistaan lennossa. En siis todellakaan tiedä, millainen on tarinan loppu, kun ihmiset ovat jo voineet kuulla ensimmäisen osan, Juha Vuorinen sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Toisenlaiset Tempparit -äänikirjan ensimmäinen luku on nyt kuunneltavissa maksullisessa Supla+-palvelussa. Loput luvut saapuvat palveluun 1. elokuuta ja 1. syyskuuta.

Seuraa meitä somessa