fbq
Sandra_Lee_tohtori_paise_PK_eb277231c5.jpg

Tohtori Paise Sandra Lee: Emme puhko finnejä kotona!

Tv:stä tuttu tohtori Paise eli lääkäri Sandra Lee, 50, on erikoistunut puristelemaan finnejä, rasvapatteja ja muita paukamia.

Kaliforniassa asuva ihotautilääkäri kertoo Katsolle saavansa suurta nautintoa ihmisten auttamisesta.

– Monilla voi olla taustalla surullisiakin tarinoita. On hienoa, että pääsen auttamaan heitä omalta osaltani, Sandra kertoo puhelimitse.

Sandra Lee tuli tunnetuksi jaettuaan videoita työstään YouTubessa. Videot finnien puristelusta levisivät myös muille alustoille. Ensimmäisen videonsa hän jakoi vuonna 2010.

– En ajatellut, että siitä kasvaisi kovinkaan isoa juttua. Latasin jotain mustapäiden nujertamisvideoita, koska ajattelin sen näyttävän kiinnostavalta. Yllättäen ihmiset alkoivatkin jakaa niitä ystävilleen. Sain hirveästi palautetta, että videot ovat ällöttäviä mutta samaan aikaan myös oudon tyydyttäviä, Sandra muistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ihotautilääkärin malli tulee kotoa. Sekä puoliso että oma isä ovat tehneet uransa kirjaimellisesti ihmisten iholla.

Sandran kiinalais-singaporelainen ihotautilääkäri-isä on jo eläkkeellä. Myös Sandran puoliso, puoliksi islantilainen Jeffrey C. Rebish toimii alalla ja samalla klinikalla.

Sandra ja Jeffrey ovat olleet naimisissa vuodesta 2000. Parilla on kaksi teini-ikäistä poikaa, joille myös välillä nousee finnejä naamaan. Vanhemmat opastavat heitä mieluummin hyvään ihonhoitoon kuin että alkaisivat kotona puristella heidän näppylöitään.

– Emme jahtaa heitä tai puhko finnejä kotona. Jos lapsille tulisi jotain vaivaa, mikä vaatisi lääkäriä, me tietenkin veisimme heidät vastaanotolle.

Sandra tapasi Jeffreyn yliopistolla ensimmäisenä orientaatiopäivänään. Molemmat ovat kertoneet julkisuudessa rakastuneensa ensinäkemältä.

Sandra vakuuttaa, etteivät paiseet, finnit tai muut ihon alta löytyvät epäkohdat ällötä häntä.

– Minua inhottaa paljon enemmän ihmisten muut eritteet, kuten ripuli ja oksennus.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tohtori Paise kertoo Katsolle, ettei koskaan näytä potilailleen minkäänlaista ällötystä.

– Tärkeintä on saada potilaalle hyvä ja turvallinen olo. En halua, että kukaan ajattelisi olevansa millään tavalla vastenmielinen, Sandra muistuttaa.

Ihonhoito on Sandralle itselleenkin hyvin tärkeää. Vuonna 2017 hän perusti oman ihonhoitomerkkinsä SLMD Skincare Products. Se tarjoaa avun  henkilöille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse ihotautilääkärin vastaanotolle.

– Tuotemerkkini on tarkoitettu avuksi niille, jotka kärsivät iho-ongelmista, Sandra kuvailee.

Tärkeimmäksi ihonhoitovinkiksi Sandra neuvoo aurinkorasvan ja hymyn.

– Hymy tekee hyvää – tutkitusti, Sandra lupaa.

Vuodesta 2018 kuvatun Tohtori Paise -sarjan myötä ohjelmaan osallistuvat ihmiset saavat helpotusta vaivoihinsa, eivätkä he joudu maksamaan operaatioista mitään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tohtori Paiseella on lukuisia pieniä faneja. Sandra kertoo saavansa katsojiltaan usein postia. Hänen klinikallaan käy myös nuoria faneja moikkailemassa idoliaan.

– Halloweenina monet pukeutuvat Tohtori Paiseeksi! Se on tosi coolia. Lapset oppivat ohjelmaani katsomalla lääketieteellistä sanastoa, mikä on todella upeaa. Ala-asteikäiset saattavat tietää tarkkaan erilaisten iho-ongelmien nimet ja hoitomuodot, hän ihmettelee.

Suomalaisfanejakin hänellä on roppakaupalla.

– Minulla ei ole vielä ollut ainuttakaan suomalaista potilasta! Toivottavasti pääsen pian myös käymään Suomessa, se on ehdottomasti suunnitelmissani.

Seuraa meitä somessa