fbq
Ultimate_Escape_1e87549099.jpg

Suomelle kultaa kansainvälisessä formaattikilpailussa Ranskan Cannesissa

Ultimate Escape Suomi on eeppinen seikkailu-reality, jossa Duudsoneista tutun Jukka Hildénin on 24 tunnissa ja 24 vihjeen avulla vapautettava julkisuudesta tuttu henkilö lukitusta kontista. Yhdeksänosainen sarja nähtiin Suomessa Discovery+:ssa ja TV5:llä loppuvuodesta 2021. 

Sarjan tuottaneen Rabbit Filmsin toimitusjohtaja Olli Suominen kommentoi tiedotteessa voiton ja kansainvälisen tunnustuksen lämmittävän mieltä. 

– Festareilla teimme kauppaa sekä formaateilla että draamasarjoilla, ja palkinnon myötä saimme luonnollisesti hyvää lisänäkyvyyttä, Suominen sanoo.

Voittajaformaatti Ultimate Escape Suomi on Rabbit Filmsin luovan johtajan Tuomas Summasen luomus, mutta Summanen jakaa kunniaa myös Rabbitin kehitys- ja tuotantotiimeille. Hän sanoo sarjan olevan koko tiimin yhteinen luomus. 

– Ennakkoluuloton ja itsensä äärimmilleen vienyt tiimi mahdollisti tämän onnistumisen, Summanen sanoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

International Format Awards on vuosittainen gaala, jossa tänä vuonna palkittiin myös muun muassa Jimmy Fallon, Selviytyjät ja Lego Masters -ohjelmat. 

Ultimate Escape Suomi -sarjaa on uusintaesitetty TV5:llä ja Kutosella 5.4.2022 alkaen tiistaisin, torstaisin ja viikonloppuisin.

Seuraa meitä somessa