fbq
essi_hellen_jussi_gaala_2021_PK_0e511a428b.jpg

Säteilevä Essi Hellén Katsolle Jussi-gaalassa: Nautin vauva-arjesta!

Näyttelijä Essi Hellén, 33, saapui säteilevänä Jussi-gaalan punaiselle matolle.

- On mieletöntä olla tällaisessa juhlatilanteessa. Luoja tietää, milloin viimeksi on päässyt laittautumaan oikein kunnolla, Essi hehkuttaa Katsolle.

Tähti on viettänyt vanhempainvapaata jo tovin. Hänelle ja hänen näyttelijäpuolisolleen Mikko Virtaselle syntyi toinen lapsi viime vuoden marraskuussa.

- Arki on koostunut vauvanruokien valmistamisesta ja päiväunien nukkumisesta. Kuulostaa todella tavalliselta, mutta en vähättele sitä yhtään. Se on tehnyt minulle tosi hyvää, ja tämä on itselleni tärkeä vaihe. 

- Esikoiseni on kahdeksan, ja on kivaa olla monen vuoden jälkeen taas kotona. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Näyttelijän kesän kohokohta oli matka Lappiin, jossa hänellä on lähisukulaisia. Hän kertoo vierailevansa pohjoisessa useasti vuodessa.

- Menimme ensimmäistä kertaa vauvan kanssa yöjunalla, ja sekin onnistui. Minusta se on pienten aplodien paikka, hän nauraa.

Tällä hetkellä Essi unelmoi kesämökkinsä remontin valmistumisesta.

- Pidän todella tylsästä arjesta. Kun sen saa toimimaan, ei enää kaipaa sellaista, että hei, pakko päästä bailaamaan, tai pakko päästä kylpylään Tallinnaan. Kunhan vähän urheilee, menee tanssitunnille ja lukee hyvää kirjaa, niin ei muuta tarvitse.  

Toista kertaa äidiksi tulemisessa oli Essille jotain yllättävääkin.

- Minut yllätti, kuinka paljon olenkaan nauttinut kotona olemista.

- Kun tulin äidiksi ensimmäisen kerran 25-vuotiaana, minulla oli aina kiire töihin. Ja se oli ihan okei. Mutta nyt tällainen uusi tilanne, joka tuo hyvää vastapainoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Työt kutkuttelevat jo jonkin verran näyttelijän mielessä.

- Varmaan loppuvuodesta palaan taas hommiin. Olen tässä vähän tehnyt jotain keikkaa, koska eihän ihan kokonaan voi olla neljän seinän sisällä. Se olisi liikaa.

Seuraa meitä somessa