fbq
tom_hagen_AOP_MAKSULLINEN_426e0d7635.jpg

Netflix tekee sarjan norjalaismiljonäärin Tom Hagenin vaimon katoamisesta – perhe närkästyi

Anne-Elisabeth Hagen katosi kotoaan lokakuussa 2018, eikä hänestä ole sen jälkeen saatu elonmerkkiä. Hänen miehensä Tom Hagenin uutisoitiin löytäneen kotoaan lunnasvaatimuksen, jossa sieppaajat vaativat yhdeksän miljoonaa euroa. 

Keväällä 2020 Tom Hagen pidätettiin epäiltynä vaimonsa murhasta, mutta hänet vapautettiin pian, koska todisteet häntä vastaan eivät olleet riittäviä. Hagen itse kiistää syyllisyytensä.

Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että pariskunnan avioliitossa oli ongelmia. Poliisi löysi esimerkiksi avioeropaperit, jotka Anne-Elisabeth oli yksin allekirjoittanut.

Runsaasti huomiota kansainvälisestikin herättänyt tapaus on nyt muuntumassa tv-sarjaksi. Norjalaislehti Aftonbladet uutisoi, että Netflix on alkanut kuvata sarjaa syksyllä 2021. 

Sarjan käsikirjoittaja Nikolaj Frobenius kertoo lehdessä, ettei sarja ota kantaa siihen, kuka on syyllinen, mutta hän uskoo tarinan olevan silti kiinnostava, vaikka rikosta ei ole selvitetty.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hagenin perheen kerrotaan olevan pahastunut hankkeesta.

– Ei ole epäilystäkään siitä, että tällainen sarja rasittaa asiakastani valtavasti, Tom Hagenin asianajaja Svein Holden kommentoi Aftonbladetille.

HBO:n kohudokkarin murhaaja, miljonääri Robert Durst on kuollut

Seuraa meitä somessa