fbq
maajussit_ryhmaekuva_PK_c19a6ce623.jpg

Katson toimittaja murahtaa Maajussille morsian -tähdistä: Haetteko kesäapulaista vai rakkautta?

Juontaja Vappu Pimiän johdolla rakkauden kaipuiset tilalliset etsivät tälläkin kertaa potentiaalista puolisoa avukseen farmille.

Niin, avukseen farmille.

Etsivätkö maajussit- ja jussittaret tosiaan itselleen sielunkumppania vai onko haku laitettu vireille kesäapulaisen kiilto silmissä?

Tällainen kaupunkilaistyttö ei tietenkään osaa edes kuvitella, miten paljon aikaa ja energiaa maatilatyö todellisuudessa viekään, mutta kyllähän se kieltämättä kuulostaa koomiselta, kuinka paljon maajussit korostavat jaksoissa puolisoehdokkaidensa mahdollisuuksia osallistua tilan askareisiin.

Tällä kaudella maajussit ovat poikkeuksellisen nuoria. Porukan kuopus, Patrik, 20, painottaa erityisesti aikaa vievän työnsä puolesta. Hän hoitaa isänsä kanssa viljatilaa Pennalassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Patrik on kieltäytynyt ottamasta tilalleen esimerkiksi eläimiä, koska niissä on liikaa hoitamista. Hän haluaa tulevan puolisonsa myös tietävän, ettei hänellä ole tälle turhan paljon aikaakaan, koska töitä on paiskittava.

Herää kysymys, haluaako hän ylipäätään edes seurustella?

Todennäköisesti miehen nuorella iällä on osuutta asiaan. Terveessä parisuhteessa tehdään kompromisseja kaiken aikaa, mutta Patrikin ehdottomuus rajoittaa rakkauden löytymistä aika tavalla.

Iloisena lisäyksenä ryhmästä löytyy sastamalainen Kalle, 28, joka vaikuttaa aidosti tekevän päätöksiään ihastus edellä. Hän kihertää ja kiemurtelee treffeillään kuin pikku poika. 

Kallen ja kumppaneiden tapailu herättää katsojassa vähiten kiusaannusta.

Maajusseista vanhin, Matti, 50, sai kirjeitä lähinnä ikäisiltään naisilta. Hän on silti puhunut ääneen muun muassa toiveestaan saada vielä jonain päivänä lapsia. 

Valitettava fakta on kuitenkin se, että puolisoehdokkaat eivät voi ikänsä puolesta enää hankkiutua raskaaksi. Eiväthän tällaiset asiat toki ole kiveen kirjoitettuja, mutta mitäs sitten, kun jokainen nainen kieltäytyy yksi kerrallaan lapsien hankinnasta? Jääkö Matti ohjelman päätyttyä nuolemaan näppejään?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Maajussille morsian MTV3-kanavalla ja MTV-palvelussa maanantaisin klo 20.00

Seuraa meitä somessa