fbq
Kari_Hotakainen_a381a17ab2.jpg

Kari Hotakainen jättää suositun paneelishow'n monen vuoden jälkeen – kertoo nyt syyn

Pitääkö olla huolissaan? -paneelishow jatkuu jälleen MTV3-kanavalla sunnuntaista 13.2. alkaen. MTV:n tiedotteessa kerrotaan, että kausi jää panelisti Kari Hotakaisen viimeiseksi.  Ohjelman panelisteina toimii Hotakaisen lisäksi kirjailijat Tuomas Kyrö ja Miika Nousiainen. Ohjelman juontaa Jenni Pääskysaari

Hotakainen on ollut mukana show`ssa 11 kauden verran. 

Tiedotteen mukaan kansan ei pidä olla huolissaan Hotakaisen lähdöstä. 

– Ohjelman perusidea on niin vahva, että jos sieltä häviää yksi pälvikalju, ei ohjelma siihen kaadu. Sitä paitsi jäljelle jää monta hyvää tuuheatukkaisempaa, Hotakainen toteaa tiedotteessa. 

Hotakainen paljastaa tiedotteessa syyn poislähdölleen. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Ohjelman tekeminen on ollut erittäin virkistävää, hauskaa ja noloa, eli kaikkea sitä mitä elämä parhaimmillaan on. Päiväni ovat numeroidut eli haluan keskittyä loppuelämäni kirjoittamaan mitä huvittaa, ilman ainuttakaan aikataulua. Katson, että olen antanut kaikkeni ja lähden hyvillä mielin, tosin haikeana. Työyhteisö on ollut nuorekas, asiaton ja energinen, hän jatkaa tiedotteessa. 

Pitääkö olla huolissaan? 13.2. mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla. Mtv-palvelussa seuraava jakso julkaistaan viikon ennakolla. Jaksot 8–12 nähdään keskiviikkoilloissa 6.4. alkaen.

Seuraa meitä somessa