fbq
sohvis_juhani_YLE_19cd15ba37.jpg

Juhani Koskinen kaipaa Sohvaperunat-aikoja – julkaisi koskettavan otoksen

Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu televisiopersoona Juhani Koskinen on julkaissut koskettavan kuvan Instagram-tilillään. Juhani muistelee hetkeä, kun he voittivat Sohvaperunoille toisen Venla-pystin. 

- Yksi mun all time -lempikuvista otettiin tasan neljä vuotta sitten. Mestarien kanssa toisen Kultainen Venla -patsaan voiton jälkeen. Ja sen jälkeen niitä on tainnut tulla Sohviksille vielä kolme lisääkin, hän laskeskelee.

- Ja taitaa tulla ihan niin kauan kuin Sohvaperunat tulee telkkarista ja vuoden parhaan viihdeohjelman palkintoa jaetaan, Juhani tokaisee.

He ovat tämän syksyn uudet Sohvaperunat

Aihetunnisteeksi Juhani on lisännyt ”ukkiskerhon”. Kuvassa Juhani poseeraa kerhoon kuuluvan Eeron ja Henkan kanssa. Fanien keskuudessa suosituksi muodostunut ukkiskerho jäi pois ohjelmasta koronapandemian vuoksi. Otoksen kommenteissa kyselläänkin, miten papparaisilla menee nykyään.
 
- En valitettavasti yhtään tiiä, Juhani vastaa harmissaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aiemmin tällä viikolla Juhani kertoi sairastuneensa koronaan. Hän kertoi Instagram-tilinsä tarinaosiossa oireidensa olevan rajuja. Hänelle nousi korkea kuume. Tähti muistutti seuraajiaan rokotteiden tärkeydestä.

Juhanin sairastumisen vuoksi myös hänen avopuolisonsa Veronica Verho joutui jäämään kotiin. Tämä tarkoitti sitä, että juontajatähden oli tehtävä NRJ:n radiolähetys kotoa käsin.

Tässä ovat UMK-finalistit 2022 – mukana muun muassa The Rasmus ja Tommi Läntinen

Seuraa meitä somessa