fbq
New_Sky_Showtime_c03035bbd8.jpg

Comcast ja ViacomCBS lanseeraavat uuden SkyShowtime-suoratoistopalvelun

Comcast Corporationin ja ViacomCBS:n yhteistyössä lanseeraama suoratoistopalvelu tulee tavoittamaan 90 miljoonaa kotitaloutta yli 20 Euroopan maassa. Kumppanuus rakennetaan yhteisyritykseksi, jossa ViacomCBS ja Comcast ovat kumpikin mukana yhtä suurella investoinnilla ja määräysvallalla. 

SkyShowtime aloittaa toimintansa vuonna 2022 viranomaishyväksynnän jälkeen. Se tulee Suomen lisäksi saataville yli 20 Euroopan maassa eli Alankomaissa, Albaniassa, Andorrassa, Bosnia-Hertsegovinassa, Bulgariassa, Espanjassa, Kosovossa, Kroatiassa, Montenegrossa, Norjassa, Pohjois-Makedoniassa, Portugalissa, Puolassa, Romaniassa, Ruotsissa, Serbiassa, Slovakiassa, Sloveniassa, Tanskassa, Tsekissä ja Unkarissa.

Paramount+-suoratoistopalvelu jatkaa toimintaansa Pohjoismaissa normaalisti ja muuttuu SkyShowtimeksi vuonna 2022. Tänä syksynä palvelussa saavat ensi-iltansa uutuussarjat American Rust ja Dexter: New Blood  sekä Yellowstone-sarjan 4. tuotantokausi. Vuonna 2022 Paramount+:n koko tarjonta siirtyy SkyShowtimeen.

Uusi SkyShowtime tulee sisältämään yli 10 000 tuntia viihdettä, elokuvia ja alkuperäissarjoja NBCUniversalin, Skyn ja ViacomCBS:n brändeiltä. Niihin kuuluvat muun muassa SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, NBCUniversal, Universal Pictures ja Peacock. Uuden palvelun tarjonta kattaa kaikki tyylilajit ja yleisöt, mukaan lukien paikalliset tuotannot ja  dokumentit.

Seuraa meitä somessa