fbq
anu_sinisalo_jussit_pk_3306095383.jpg

Anu Sinisalo tyrmäävän upeana Jussi-gaalassa: Puvussa antava kaula-aukko!

Kotimaista elokuva-alaa juhlistetaan tänään (15.9.) vuotuisen Jussi-gaalan merkeissä. Vuodesta 1944 jaettuja Jussi-pystejä ojennetaan tällä kertaa Vantaalla Airport Studiosilla, jonka salamavalojen räiskeessä virtaa kotimaisen elokuvan kermaa.

Yksi illan kuvatuimmista kaunottarista on taatusti näyttelijä Anu Sinisalo, 55, joka purjehti punaisella matolla näyttävässä, syvään uurretussa iltapuvussa. Vihreä luomus on Sari Hörkön suunnittelema kokonaisuus.

– Täytyy sanoa, että tämä on todella kaunis asu. Kannan tätä ylpeydellä, Anu myhäilee.

Häntä ei huimannut sonnustautua asuun, jonka kaula-aukko huitelee lähes navassa asti.

– No ei, mutta tämä ei niin vain sujahda päälle. Kyllähän tämän pukemisessa vähän tekemistä on, hän nauraa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Gaalaillan kovimpiin katseenvangitsijoihin lukeutuva Anu ei ole tällä kertaa itse ehdolla, vaan jakaa Jussi-patsaan. Sorjosen ensi-iltaa odottava ja teatteritöitä tekevä näyttelijä kertoo nauttivansa täysin rinnoin gaalasta, vallitsevista koronarajoituksista huolimatta.

– Tämä gaalahumu on ihanaa! Tämä on myös ennen kaikkea suuri elokuvan juhla ja myös elokuvataiteen juhla. Sitä ei pidä unohtaa, että juhlimme täällä suuria taiteilijoita.

Anu sanoo iloitsevansa suuresti kotimaisen elokuvan saamasta kansainvälisestä tunnustuksesta.

– Suomalaisen elokuvan imu on tällä hetkellä valtava. Olen todella ylpeä siitä, että olen suomalainen ja saan tehdä täällä töitä.

Seuraa meitä somessa