fbq

Tältä julkisuudessa harvoin esiintyvä Barbra Streisand näyttää nyt – keskellä julkkisriitelyä

Barbara Streisand paukautti yllättävän karun kommentin Melissa McCarthylle.

Viime viikolla 82 täyttänyt Barbra Streisand kommentoi epäkohteliaasti koomikkokollegansa vartaloa.

Melissa McCarthy, 53, tunnetaan ammattitaitonsa ja tyylinsä lisäksi esimerkiksi hymyilevistä pyöreistä kasvoistaan. Vartalo on kuitenkin kunkin ihmisen omaa aluetta, eikä siitä ole soveliasta esittää kommentteja tai vihjauksia. Varsinkaan ikäviä.

Melissa kuvattuna jupakan jälkeen. Hänet tunnetaan muun muassa sarjoista Gilmoren tytöt ja Mike & Molly sekä elokuvista Morsiusneidot ja Pieni merenneito.

Barbra kirjoitti tästä huolimatta Melissan Instagram-kuvan kommentteihin: "Sano hänelle [kuvassa näkyneelle Matthew Bournelle] Terveisiä. Oletko käyttänyt Ozempicia?"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ozempic on alkujaan diabetespotilaille kehitetty veren glukoosimäärää alentava ja sitä pitkän ajan tasaisena pitävä lääke. Se hidastaa sokerin imeytymistä syödystä ruuasta ja tällä tavoin sivuvaikutuksena auttaa useita ihmisiä kontrolloimaan paremmin näläntunnettaan.

Lääkkeestä onkin tullut lähes myyttiset mittasuhteet viihdejulkisuudessa saanut lihavuusongelmien täydellinen ratkaisija.

Barbran katsottiinkin kommentoineen nuoremman näyttelijän ulkonäköä merkityksessä "et ole enää yhtä lihava kuin ennen".

Barbra täytti viime viikon keskiviikkona 82 vuotta. Hän kuuluu harvinaiseen EGOT-palkittujen ryhmään, eli on voittanut Emmyn, Grammyn, Oscarin ja Tonyn eli arvostetuimmat palkinnot televisiosta, musiikista, elokuvista ja teatterista.

Barbran huomautus tekikin hänestä itsestään kommenttien maalin Melissan Instagram-sivuilla. Näyttelijälle huomauteltiin hänen omasta iästään kuin kostoksi. Lisäksi häntä läksytettiin hyvistä tavoista ja varsinkin siitä, ettei lähes kaiken urallaan saaneen naisnäyttelijän pitäisi tehdä minkäänlaisia julkisia huomioita nuorempiensa ulkonäöstä.

Veteraaninäyttelijä ei enää osallistunut keskusteluun, sen sijaan hän kaikessa hiljaisuudessa poisti alkuperäisen Ozempic-kommenttinsa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myöhemmin Barbra esitti eräänlaisen anteeksipyynnön viestipalvelu X:ssä, jossa kirjoitti halunneensa ilmaista Melissan näyttävän hyvältä.

Myös Melissa kertoi Instagramissa Barbran olleen häneen yhteydessä ja selittäneen tarkoitusperänsä. Melissa sanoi ajattelevansa nyt hienona juttuna, että "Barbra Streisand tietää, kuka minä olen!"

Kolmen vuoden takainen otos Barbrasta kertoo, taitavasti hän hoitaa tyyliään ja seuraa aikaansa säilyttäen silti tavaramerkiksi muodostuneen barbramaisuutensa.