fbq

Mitä ihmettä? Ysärikaunotar Bridget Fonda täysin muuttuneena - harvinaiset kuvat

Tuntisitko julkisuudesta täysin vetäytyneen tähden näistä kuvista? Perhe keskellä seksiskandaalipiinaa.

Nykyisin 58-vuotias Bridget Fonda teki 1990-luvulla kolmikymppisenä kovan elokuvauran ja oli X-sukupolven tulkkeja. Sen jälkeen on tapahtunut jotain kummallista.

Bridgetin ura valkokankaalla ei ollut yllätys, eikä sitä haitannut Isä Peter Fonda, täti Jane Fonda eikä isoisä Henry Fonda.

Tunnetuimmat roolit ovat pikainen pistäytyminen Kummisetä III:ssa, toinen pääroolin Single White Female -trillerissä ja 1990-luvun sukupolvielokuvan Singles tähdittäminen. Hän loisti myös upeassa sivuroolissa Jackie Brown -leffassa vielä vuosikymmenen lopulla.

Vuonna 2001 Bridget esiintyi peräti neljässä elokuvassa, mutta siihen päättyi kahdella Golden Globella ja yhdellä Emmyllä palkitun kaunottaren ura valkokankaalla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

20 vuoden hiljaiselo

Menestysvuotensa Bridget seurusteli näyttelijäkollega Eric Stolzin kanssa. Vuosi 2003 kuitenkin oli Bridgetin uran ja ennen kaikkea oman elämän käännekohta.

Ysärikimallusta. Vuonna 1990 näyttelijäsydänkäpyset Bridget ja Eric elokuvajuhlissa.

Tuona vuonna hän menetti sateen liukastamalla valtatiellä Jaguar-loistoautonsa hallinnan, ja auto päätyi ilmalennon kautta ulos tieltä. Vaikka Jaguar oli rysähdyksen jäljiltä kuin rusina, Bridget säilyi hengissä.

Vakava selkärankavamma kuitenkin jätti jälkensä ja koettelee terveyttä.

Viimeisiä kertoja julkisuudessa. Vuonna 2003 napattu kuva Danny Elfmanin kanssa näyttää vielä tutun Bridgetin.

Samana vuonna hän myös kihlasi elokuvasäveltäjä Danny Elfmanin, ja parin molemmat osapuolet jättivät julkisuuden. Parilla on 18-vuotias poika, jota ei myöskään ole paljoa julkisuudessa nähty.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Tunnistatko? Sama Bridget, kun hän viime viikolla vieraili ystävänsä asunnolla.

Puoliso seksisyytösten hampaissa

Tämä vuosi on ollut perheelle raskas ja saanut heidät koettamaan varjella yksityisyyttään tarkasti.

Tälläkään kertaa perheelleen omistautunut Bridget ei antaunut juttusille mediaväen kanssa.

Puoliso Danny on joutunut kiusalliselta vaikuttavien seksisyytöstten kohteeksi. Kesällä paljastui, että hän oli maksanut häntä ahdistelusta syyttäneen naiskollegan hiljaiseksi.

Osa sopimusta oli, että Danny rahoittaa toimintaa, joka suojaisi naissäveltäjiä ahdistelulta, mutta Danny ei maksanut sopimuksen määräämiä säännöllisiä maksuja toiminnalle, ja syytökset napsahtivat julkisuuteen.

Danny Elfaman matkalla asianajotoimistoon viime viikon alussa. Myös häntä ovat vuodet koetelleet.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lisäksi viime kuussa esiin tuli toinen, vanhempi tapaus, jossa nimeämätön nainen on nostanut jutun häntä vastaan ahdistelusta.

Silloin ennen, Danny ja Bridget Golden Globe -gaalassa 20 vuotta sitten.

Rahaa pariskunnalla arvioidaan olevan yhteensä noin 150 miljoonaa euroa, ja siitä noin kolmannes on Bridgetin omaisuutta.