Love Island Suomi - Ava

Wellnessmalli Salli saapuu tänä iltana Love Islandille

Tänä iltana Suomi-poikien päitä saapuu espanjalaisvillaan sekoittamaan upea wellnessmalli Salli.

Ensimmäiset oikeat suudelmat on jo nähty ja ensimmäiset pettymyksen kyyneleet tirauteltu Love Island Suomi -rakkausrealityn uudella kaudella.

Eilisillan lähetyksessä Eeli valitsi Kreten suureksi pettymykseksi parikseen Rosan ja Niina omaksi pettymyksekseen Tatun. Niina olisi toivonut parikseen Muhamedia, mutta koska Eeli oli jo valinnut tämän parin Rosan, eivät ohjelman säännöt sitä sallineet.

Pariskuntina jatkavat Markus ja Oona, Kimi ja Melinda sekä jo avoimesti pusuttelevat Tobias ja Emilia.  Muhamed ja Krete ovat tällä hetkellä ilman paria.

Kaikki voi kuitenkin hetkessä muuttua, kun villaan tänä iltana astelee upea wellnessmalli Salli.

Salli

Tämän vaalean neitokaisen jäänsiniset silmät vetävät puoleensa, mutta hänen lämmin hymynsä sulattaa paatuneimmankin sydämen. 20-vuotiaalla Sallilla on etsinnässä herrasmies, joka saa perhoset lentelemään vatsassa. Salli kertoo ihastuneensa lapsena jokaiseen vastaantulijaan, mutta nykyään hänen tavoitteensa ovat hiukan korkeammalla. Salli nimittäin haaveilee tavoitteellisesta miehestä, jonka kanssa hän voisi laittaa hien valumaan treenisalin puolella. Salli onkin aiemmin osallistunut wellnessmallikilpailuun.

Nykyään Sallin arki pyörii kuntosalin ja somettamisen lisäksi liiketalouden opintojen parissa Helsingissä. Alunperin Salli on Jyväskylän Tikkakoskelta, ja hän on myös asunut Tampereella ennen muuttoaan pääkaupunkiseudulle. Elämässä hänelle ovat tärkeitä perhe, hyvinvointi ja onnellisuus. 

Uusi Love Island Suomi -kausi kuutena päivänä viikossa maanantaista lauantaihin mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20.00 ja  Avalla klo 21.00. 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: MTV25.08.2021 12:00
Katso myös
Veronica Verho juontamaan Love Island Suomea: "Ihana olla mukana!"
Koronatapaukset siirtävät Love Island Suomen alkua viikolla
Esittelyssä uudet sinkut: Love Island Suomi alkaa tänään
Love Island Suomen kilpailija vaihtuu
Katso video: Uudet sinkut Eeli ja Niina saapuivat jo sekoittamaan Love Islandin lemmenpeliä