Kauniit ja rohkeat - MTV3

Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Liam syyllistyy tappoon

Kauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastuksissa Paris ja Zende siirtävät treffejään, Liam joutuu auto-onnettomuuteen ja Thomas saa suruviestin.

Zoen ja Quinn kihertävät innoissaan, kun he kuvittelevat pilanneensa Parisin romanttisen illan Zenden kanssa. Paris on kiusaantunut, kun hänen vatsansa alkaa möyrytä juuri ennen illallista, mutta Zende ei ole asiasta moksiskaan. Paris haluaa kuitenkin vetäytyä omiin oloihinsa ja siirtää treffit toiseen kertaan.

Bill suojelee poikaansa.

Liam on onnellinen suudelmastaan Hopen kanssa, koska sovinto näyttää nyt mahdolliselta. Liam ja Bill lähtevät yhtä matkaa kotiin Forrestereilta, ja Bill antaa poikansa ajaa autoaan. Liam on yhtä hymyä, kunnes hän osuu autolla johonkin. Liam hätääntyy nähdessään tajuttoman Vinnyn ajotiellä. Bill päättää auttaa poikansa selville vesille, ennen kuin kukaan keksii syyttää tätä Vinnyn tappamisesta. Bill vaatii Liamia salaamaan tapahtuneen, mutta Liam asettuu vastahankaan. Thomas kutsutaan ruumishuoneelle tunnistamaan vainajan. Hope lähtee mukaan ystävänsä tueksi.

Kauniit ja rohkeat MTV3 MA–PE


Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions13.08.2021 08:00
Katso myös
Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Vauvauutinen muuttaa elämän
Varo Kaunareiden juonipaljastuksia: Flo saa yllättävän tarjouksen
Varo Kaunareiden juonipaljastuksia: Steffy tekee raskaan päätöksen
Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Avioeroja ja kosintoja
Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Quinn ja Zoe liittoutuvat