Kauniit ja rohkeat - MTV3

Varo Kaunareiden juonipaljastuksia: Steffy tekee raskaan päätöksen

Kauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastuksissa Carter antaa pakit Zoelle, Thomas ja Finn kovistelevat Vinnyä isyystestin näpelöinnistä ja Steffy päättää jättää Finnin.

Shauna on huolissaan Flosta, joka on kutsuttu Forresterille tapaamaan Loganit. Wyatt jakaa Shaunan huolen, ja heidän hermoilunsa saa Billinkin huolestumaan. Flo on onnensa kukkuloilla työtarjouksen johdosta. Häntä kierrätetään Forresterilla tutustumassa ihmisiin ja paikkoihin. 

Zoe purkaa sydäntään Parisille ja Zendelle, kun Flo paukkaa paikalle. Paris on yllättynyt siitä, kuinka anteeksiantavaisia Forresterit ovat, kun nämä tarjosivat työtä henkilölle, joka oli osallisena Bethin sieppaamisessa. Zende uskoo, että Carter on yhtä anteeksiantavainen Zoea kohtaan. Zoe vetoaakin Carterin jalomielisyyteen ja anelee tätä ottamaan hänet takaisin. Carter ei voi enää luottaa Zoeen, joten palaaminen yhteen ei ole mahdollista. Carter sanoo, että Zoe saa pitää kihlasormuksen, mutta ei enää käyttää sitä. Musertunut Zoe syyttää siskoaan kihlauksensa purkautumisesta ja painostaa tätä lähtemään Los Angelesista.

Steffy hehkuu raskauden tuomaa onnea, mutta Thomas tuntee piston sydämessään, kun Steffy puhuu isyyssotkusta. Thomas lähtee tapaamaan Vinnyä saadakseen selville totuuden isyystestistä. Vinny vakuuttaa rehellisyyttään ja tuloksen paikkansapitävyyttä. Vinny pyytää Thomasta jättämään asian sikseen, mutta samaan hengenvetoon sanoo tekevänsä mitä vain ystävänsä puolesta. 

Finn saapuu laboratorioon ja kuulee Thomasin epäilevän isyystestin tulosta. Hänkin vaatii totuutta siitä, mitä Steffyn testille tapahtui. Miesten välillä syntyy nujakka, jonka päätteeksi Vinny myöntää manipuloineensa testiä. Samaan aikaan Steffy kertoo Ridgelle tehneensä päätöksiä tulevaisuudestaan. Hän on päättänyt panna vauvansa terveyden etusijalle, lopettaa stressaamisen ja muuttaa Pariisiin. Hän ei halua, että Finn joutuu kasvattamaan toisen miehen lasta.

 

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla MA–PE.


Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions, Cliff Lipson/CBS16.07.2021 08:00
Katso myös
Varo Kaunareiden juonipaljastuksia: Flo saa yllättävän tarjouksen
Tanner Novlan aloitti Kaunareissa kesken koronavuoden – Vaimo mukana intiimikohtauksissa