Emmerdale - MTV3

Varo juonipaljastuksia: Pitkään kehitteillä ollut Emmerdale-suhde roihahtaa

Viikon juonipaljastuksissa kerrotaan, miten Victorian ja Luken suhde lämpenee, Victoria ja Wendy alkavat vihdoin ymmärtää toisiaan ja Kim sabotoi Andrean elämää. 

Laurel syyttää itseään, ettei huomannut, mitä Arthurin ja Archien välillä oli meneillään. Jai ilmestyy paikalle katuvaisena, eikä Laurel saa kerrottua hänelle asiasta. Hän päättää lykätä asian paljastamisen Australian matkan jälkeen.

Victorian ja Luken välit alkavat lähentyä.  Wendy löytää Victorian terapiapäiväkirjan ja lukee sitä. Victoria yllättää hänet itse teosta. Wendy myöntää vihdoin uskovansa, että Lee raiskasi Victorian. Hän silti rakastaa ja kaipaa poikaansa, mitä Victoria ei voi käsittää. 

Victoria alkaa kuitenkin sääliä Wendyä. Jopa Diane on valmis kuuntelemaan tätä. Wendy kertoo hänelle Leen joutuneen nuorena ongelmiin vanhempiensa erottua ja olleensa koulukiusaaja. Aikansa vastaan taisteltuaan Victoria päättää antaa mahdollisuuden suhteelle Luken kanssa.  

Andrea aikoo vuokrata Jain asunnon, mutta Kim sabotoi suunnitelmat. Hän sanoo ajavansa Jain ongelmiin ja jättävänsä Priyan vailla työpaikkaa, jos he auttavat Andreaa. Raivostunut Andrea uhoaa huoltajuuden saatuaan muuttavansa Millien kanssa niin kauas, etteivät Jamie ja Kim näe tyttöä enää koskaan. Kim näkee Jamien ja Bellen suutelevan ja käy kovistelemassa Belleä.

Pierce herättää epäilyksiä Alissa, ja hän kaivelee tämän taustoja. Pierce onnistuu kuitenkin selittämään kaiken uskottavasti. 

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: ITV27.05.2021 07:00
Katso myös
Varo juonipaljastuksia: Karmea Emmerdale-pahis palaa kylään
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi
Varo juonipaljastuksia: Marlon vangitaan Grahamin murhasta
Hae mukaan! Sohvaperunat palaa syksyllä
Blind Channel: Emme kaipaa patsaita
Elokuva-arvio: Opettajat etsivät elämälaatua pullosta