Emmerdale - MTV3

Varo juonipaljastuksia: Karmea Emmerdale-pahis palaa kylään

Viikon juonipaljastuksissa selviää, että Rhonan raiskauksesta vankilassa istunut Pierce on päässyt vapaalle jalalle, ja seuraukset ovat karmeat.

 

Jos et halua tietää, mitä Emmerdalessa tapahtuu seuraavan viikon aikana, älä lue pidemmälle.

Jai käy ylikierroksilla ja vetää lisää aineita. Hän on törmätä autollaan Grahamiin, joka huomaa Jain olevan pöllyssä. Graham ottaa Jailta autonavaimet ja kertoo tapahtuneesta Laurelille. Laurel säikähtää ja heittää Jain ulos. Jai syyttää kaikesta Grahamia.   

Graham pakottaa vastustelevan Ryanin tekemään rahasiirron ja lukitsee tämän sitten vajaan, jottei tämä ehtisi kertoa hänen lähdöstään kenellekään. Charity ja Vanessa valmistautuvat vihkiäisiinsä, mutta Ryanin puuttuessa Charity lähtee etsimään. Hän löytää Ryanin ja kun koko kuvio selviää hänelle, hän peruuttaa häät. Ryan tunnustaa äidilleen rahasotkunsa Grahamin kanssa. Charity menettää malttinsa täysin ja vannoo kostoa Grahamille.

Andrew Scarborough'n näyttelemä Graham Foster poistuu sarjasta.

Pierce vaanii metsässä

Andrea huomaa, että Jamien palkkaama yksityisetsivä seuraa häntä ja Millietä. Hän pyytää apua Grahamilta, joka toimittaakin hänelle varsinaisen pommin. Andrea saa käsiinsä paperit, jotka todistavat Kimin laittomat bisnekset. Mutta papereissa on myös Jamien allekirjoitukset. Kaiken julki tuleminen toimittaisi kummatkin telkien taakse. Jamie katuu ja pyytää Andrealta anteeksi. Graham paljastaa Jamielle kuitenkin Andrean saaneen paperit ja aikovan kostaa. Jamie raivostuu pahanpäiväisesti.

Rhona saa kakistettua Marlonille, että he ovat muuttamassa Ranskaan. Se on Marlonille viimeinen pisara. Hän haluaa tehdä tilit selviksi Grahamin kanssa.

Graham tapaa metsässä vankilasta vapautuneen Piercen. Käy ilmi, että Graham on käynyt aiemmin uhkailemassa häntä, jotta hän jättäisi Rhonan rauhaan. Pierce on kuitenkin käynyt jo väijymässä Rhonaa. Miesten välienselvittely päättyy Grahamin kannalta kohtalokkaasti.

 

Emmerdale MTV3 MA–PE 


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV07.05.2021 08:00
Katso myös
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi