Emmerdale - MTV3

Varo juonipaljastuksia: Isä ampuu poikaansa Emmerdalessa

Emmerdalen viikon juonipaljastuksissa nähdään ampumavälikohtaus, kun Cain laukaisee aseen umpimähkään kohti Natea.

Harriet ja Billy vaativat Williä hankkiutumaan eroon aseestaan, mutta tämä ei suostu, koska pelkää turvallisuutensa puolesta. Billy kuitenkin uhkaa kertoa poliisille, ellei Will puhu asiasta Dawnille. Lopulta Harriet hankkiutuu aseesta eroon omin päin. Salaisuus painaa heitä silti.

Ryanin rahoista selville päässyt Rhona kuulustelee Charitya ja epäilee tätä Grahamin murhasta. Charity saa hänet vakuuttumaan syyttömyydestään. Rhona suostuu valehtelemaan poliisille rahojen alkuperästä. Hän väittää löytäneensä rahat kotoaan ja luovuttaa ne poliisille. Hän kertoo myös, että rahat oli varastettu Kimiltä, minkä jälkeen poliisia alkaa kiinnostaa Kimin mahdollinen motiivi murhata Graham. 

Lammasvarkaat ovat taas liikkeellä, ja Cain huolestuu Moirasta. Saapuessaan farmille hän äkkää jonkun hiippailevan ladossa. Cain ampuu umpimähkää, mutta hiiviskelijä onkin Nate, joka saa osuman. Moira näkee tilanteen ja valehtelee poliisille ampujan olleen tuntematon hahmo, jota he eivät nähneet. 

Nate viedään sairaalaan ja leikataan. Cara ei usko Cainin ja Moiran selityksiä, varsinkin kun hän kuuli vasta edellisenä päivänä Cainin uhkaavan Natea. Herättyään myös Nate kertoo muunneltua totuutta ampujastaan. Cain vannoo, ettei olisi täräyttänyt, jos olisi tiennyt kyseessä olevan Nate. Cara päättää muuttaa Naten farmille tämän avuksi. 

Rhona löytää vihdoin Piercen kortin ja pelästyy pahanpäiväisesti. Hän saa kuulla Piercen vapautuneen ja ilmoittaa kortista poliisille. Poliisi laittaa miehestä etsintäkuulutuksen päälle. Rhona päättelee, että Pierce on Grahamin murhan takana. Tästä kuullessaan Kim alkaa epäillä Alin touhuja. Rhona saa puhelun Vanessalta ja Pierceltä, joka haluaa sopia tapaamisen.

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE. 


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV, ITV09.06.2021 02:00
Katso myös
Varo juonipaljastuksia: Emmerdalessa alkaa panttivankidraama
Varo juonipaljastuksia: Pitkään kehitteillä ollut Emmerdale-suhde roihahtaa
Varo juonipaljastuksia: Karmea Emmerdale-pahis palaa kylään
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi
Varo juonipaljastuksia: Marlon vangitaan Grahamin murhasta