Emmerdale - MTV3

Varo juonipaljastuksia: Emmerdale-piinaaja jää poliisin haaviin

Emmerdalen viikon juonipaljastuksissa Piercen aiheuttama panttivankitilanne raukeaa, ja Grahamin todellinen murhaaja selviää.

Rhona saapuu Mulperipuuhun ja joutuu kohtaamaan Piercen. Hän tyrmistyy kuullessaan Piercen harhaisista tulevaisuudensuunnitelmista yhdessä. Pierce haluaisi lähteä pakomatkalle saman tien, mutta Rhona panee kaikki näyttelijäntaitonsa peliin ja saa tämän jäämään.

Kimille valkenee viimein hänen lakimiehensä oikea henkilöllisyys, ja hän löytää Mulperipuuhun. Pierce kolkkaa hänet ja sitoo vangiksi. Rhona virittää puhelimen kuvaamaan videota keskustelusta, jossa Pierce tunnustaa murhanneensa Grahamin. Video menee suorana Marlonin varainkeruuseen tarkoitetun live-streamin kautta nettiin. Pian poliisi on paikalla. 

Myöhemmin Pierce yrittää vakuuttaa kuulusteluissa, että kyseessä oli hänen ja Rhonan välinen roolileikki, mutta selitykset eivät mene läpi.

Marlon pääsee vankilasta

Nate pääsee kotiin sairaalasta, ja Cara ottaa poikansa takaisin siipiensä suojaan. Cain taivuttelee Caraa uskomaan syyttömyyteensä ampumisjutussa. Nate ja Tracy lämmittelevät suhdettaan. 

Australiaan ihastunut Doug harkitsee vakavasti muuttavansa sinne. Kun Laurel lopulta paljastaa Arthurin käytösongelmat, Doug alkaa pohtia, voiko hän sittenkään jättää perhettään.

Sukulaiset ja ystävät kokoontuvat juhlimaan Marlonin vankilasta vapautumista, mutta Mandyn lehtitempaus saa Marlonin raivostumaan, ja juhlat uhkaavat mennä mönkään.

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: ITV16.06.2021 08:00
Katso myös
Varo juonipaljastuksia: Isä ampuu poikaansa Emmerdalessa
Varo juonipaljastuksia: Emmerdalessa alkaa panttivankidraama
Varo juonipaljastuksia: Pitkään kehitteillä ollut Emmerdale-suhde roihahtaa
Varo juonipaljastuksia: Karmea Emmerdale-pahis palaa kylään
Pedofiiliä esittänyt Emmerdale-tähti sai rajua palautetta – ihmiset nimittelivät törkeästi