The Voice of Finland - Nelonen

The Voice of Finlandin jättänyt Redrama lupaa ensi vuodeksi suuria

The Voice of Finlandin 10. tuotantokausi huipentui viime perjantaina finaalilähetykseen, jossa voiton vei Kalle Virtanen Juha Tapioin tiimistä. Toiseksi sijoittui Redraman tiimin Elise-Juliette.

Samana päivänä Redrama ilmoitti jättävänsä tähtivalmentajan pestin eikä häntä enää tämän kauden jälkeen nähdä The Voice of Finlandissa. Redrama ehti olla ohjelmassa mukana seitsemän tuotantokautta.

– Se ei ollut helppo päätös, mutta tein niin monta vuotta montaa asiaa päällekkäin välillä hyvinkin huonossa kunnossa. Nyt olen huomannut, että oma musiikkini on lähtenyt rullaamaan paremmin ja haluan keskittyä siihen. Ensi vuonna on tulossa isoja juttuja ja paljon musaa. Siitä on tulossa hieno vuosi, mutta valitettavasti en voi paljastaa siitä vielä enempää. Tulette sitten kyllä näkemään, hän vihjaa salaperäisesti. 

Valmentajat seisovat päätöstensä takana

TVOF:n juhlakauden laulajien taso oli todella korkea ja tähtivalmentajien päätökset kirvoittivat nasevaa kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Susanna Wendelinin putoaminen semifinaalissa harmitti monia.

– Tiimini oli todella kova ja minulla oli monta hyvää laulajaa. Susannan pudottaminen oli kauheaa, koska hän oli alusta asti se, jonka mietin ehkä menevän kisassa loppuun asti. Totuus on se, että semifinaaliin pääseminen on jo iso juttu. Siinä saa valtavasti näkyvyyttä. Susanna Wendelinilla on somessa enemmän faneja kuin kellään koko kaudella, ja hän on hoitanut sitä siitä asti, kun kausi alkoi. Hän tekee sitä, mitä aina yritän sanoa: kukaan ei tule koputtamaan ovelle.

The Voice of Finlandin voittaja solmii levytyssopimuksen levy-yhtiö Universalin kanssa. Redrama sanoo, ettei levy-yhtiö vaikuta tähtivalmentajien pudotuspäätöksiin.

– Ottaisin levy-yhtiön kommentit huomioon valinnoissani, mutta niitä ei ole tullut. Käymme keskustelua muiden valmentajien kanssa ja Lenni-Kalle Taipale on siinä vahvasti mukana, koska hän tekee sovitukset, johtaa bändiä ja viettää aikaa laulajien kanssa aikaa koelauluista lähtien. Päätökset ovat sata prosenttisesti aina meidän omia. Vaikka kilpailemme valmentajien kesken, meille on tärkeintä että kiinnostavimmat ja parhaat laulajat ovat finaalilähetyksissä. 

Ohjelman 11. kauden kilpailijahaku on käynnistynyt. Syksyllä Nelonen esittää uuden ohjelman The Voice of Finland All Stars, jossa esiintyy aiemmilla kausilla livelähetyksiin asti selvinneitä laulajia.

 

 


Nanna Drummond Kuvat Nelonen, Allerin arkisto28.04.2021 01:00
Suosituimmat
Disney+
Macaulay Culkin esittää miesprostituoitua American Horror Storyn uudella kaudella!
Suositusta American Horror Story -antologiasarjasta...
Arvostelussa uusi Bond-elokuva: No Time to Die on emotionaalinen vuoristorata
No Time to Die ****Vaikka etukäteen tiedettiin,...
discovery+
Sini Ariell murtuu kyyneliin Gossip Moms Suomi -ohjelmassa - lehmä runteli koiran kuoliaaksi
Gossip Moms Suomi -sarjan yhdeksännessä...
Elisa Viihde Viaplay
Elokuvaesittely: Ray Donovanin tähti yliajodraamassa
Ray Donovanin lakkauttamisen jälkeen Liev Schreiber ehtii esiintyä taas...
Yle TV 1
Harlotsin Jessica Brown Findlay kiristää sulonsa korsettiin – tervetuloa paheen pesään
Katso tapasi sarjassa näyttelevän Jessica...
Yle TV 2
Muistatko tämän kasarihitin: The Neverending Story jäi elämään teemakappaleensa ansiosta
Saksalais-amerikkalainen fantasiaelokuva...
Nelonen
Vain elämää: Suvi Teräsniska paljastaa kuinka retkahti bändinsä miksaajaan: "Oh my God!"
Suvi Teräniska kertoo Vain elämää...
discovery+
Gossip Moms Suomi: Maisa Torppa saa syntymäpäivälahjaksi lähes tuhannen euron vaippalaukun – kohukaunottarelta odottamaton reaktio
Tosi-tv-julkkis...
C More
Dr. Death kertoo tosielämän kuolemanlääkäristä: Tappoi ja vammautti potilaita
Uutuussarja Dr. Death perustuu hyytäviin tositapahtumiin.Dallasilaisessa...
Elisa Viihde Viaplay
Muistatko vielä Käenpesän?
Sukupolviklassikko saapuu suoratoistokatseluunHelsinkiläisen kimppakämpän elämää kuvannut draamakomediasarja...