Syksyn Sävel - AlfaTV

Syksyn Sävel palaa ruutuun: Mukana Lola Odusoga ja Mikael Konttinen

Kevyen musiikin sävellyskilpailu Syksyn Sävel palaa pitkästä aikaa televisioon lokakuussa. Juontajina nähdään Lola Odusoga ja Mikael Konttinen.

Edellisen kerran Syksyn Sävel on järjestetty  vuonna 2013. AlfaTV:ssä lokakuussa nähtävät lähetykset sisältävät kaksi semifinaalia ja finaalin, joissa voitto ratkaistaan yleisöäänestyksellä. 

– Olen erittäin innoissani Syksyn Sävelen paluusta Suomen televisioon. Kyseessä on nostalginen ja suomalaisille erittäin rakas ohjelma. Kilpailu on hienoa mahdollisuus niin uusille kuin vanhoillekin lauluntekijöille, Lola Odusoga kiittää. 

Mikael Konttisella liittyy vahvoja muistoja Syksyn Säveleen

– Rakkaimmat Syksyn sävel -muistoni vievät omaan lapsuuteeni, jolloin alakoulun ensimmäisellä luokalla kuuntelin Kurren Jäit sateen taa -voittokappaletta. Toisaalta mieleeni ovat jääneet myös vuodet 2012 ja 2013, jolloin voitot veivät Jesse Kaikuranta Järjetön rakkaus -kappaleella sekä Suvi Teräsniska laulullaan Täydellinen elämä, edellisen kerran ohjelman juontajana vuonna 2013 toiminut Konttinen kertoo. 

Viimeisin Syksyn sävel -voittaja vuodelta 2013 on Suvi Teräsniska.

Syksyn Sävel on kaikille avoin sävellyskilpailu, johon voi osallistua vain ennen julkaisemattomalla kappaleella, jota ei ole aiemmin esitetty julkisesti. Valmiit esityskelpoiset kappaleet tulee lähettää 22.8.2021 mennessä tuomariston kuultavaksi osoitteella syksynsavel@alfatv.fi. Tarkemmat ohjeet ja kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta www.syksynsavel.fi

Kilpailuaikataulu:

Kilpailukappaleet tuomaristolle 22.8.2021 mennessä.

1. semifinaali 2.10.2021 klo 21.00.

2. semifinaali 9.10.2021 klo 21.00.

Finaali 16.10.2021 klo 21.00.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: AlfaTV04.07.2021 12:00
Katso myös
Vain elämää saa uuden version – katsojatkin pääsevät mukaan
Tässä ovat uusvanhat Vain elämää-tähdet!
Elina Knihtilä toteutti kostofantasiansa alkamalla näyttelemään
Sofia Belórf puhkeaa kyyneliin lukiessaan Katiska-tuomionsa
Eeva Litmanen pohtii ikääntymistä – Edessä ei ole näköalaa
Pertti Sveholm: Maailma on raaistunut