Tanssii tähtien kanssa - MTV3

Sita Salminen TTK-pudotuksen jälkeen: "Olen suoraan sanottuna sokissa"

Sunnuntain (24.10.) Tanssii tähtien kanssa -lähetyksessä koettiin jättiyllätys, kun tubettaja Sita Salminen joutui jättämään kisan. Huippupisteet edellisellä viikolla saanut Sita sanoo oli järkyttynyt odottamattomasta käänteestä.

- Olen suoraan sanottuna sokissa. Meillä oli Aleksin kanssa niin kova tahto jatkaa tanssimatkaa. Meillä olisi ollut vielä niin paljon kaikkea ihanaa näytettävää katsojille. Olen nauttinut tästä niin paljon. Nyt minua alkaa itkettää, kun sanon tämän, mutta olen tämän kisan ajan saanut elää niin ihanaa arkea, enkä oikein sisäistä sitä, että tämä nyt loppuu, hän toteaa ja liikuttuu kyyneliin.

Sita alleviivaa vielä kertaalleen, että olisi todella halunnut jatkaa ohjelmassa. Hän arvelee, että shokkiuutisen prosessoimisessa kestää hetki. 

Tuntuu, että ehkä tuomarit eivät ole ottaneet sitä seikkaa huomioon.

Tanssikisakokemus yllätti intensiivisyydellään. 

- Tämä on ollut henkisesti raskaampaa kuin olin odottanut, mutta toisaalta tämä on ollut antoisampaa kuin olin kuvitellutkaan. Nämä ihmiset ovat olleet todella tärkeitä. On ollut kunnia tutustua tähtioppilaisiin ja -opettajiin.

Sita sanoo laittaneensa kaiken likoon alusta saakka.

- Vaikka tuomarit sanoivat, että nyt vasta parin viime viikon aikana on tapahtunut jotakin avautumista, niin kyllä minä sanon, että olen heti siitä ekasta tangosta lähtien avannut itseni.

- Ja enhän minä ole koskaan esiintynyt tai tehnyt telkkaria tällä tasolla, joten tämä on ollut minulle iso juttu. Tuntuu, että ehkä tuomarit eivät ole ottaneet sitä seikkaa huomioon. Olen todellakin ylittänyt omasta mielestäni itseni.

Lue myös: TTK-lähetys hämmensi: Kiti Kokkonen ei saapunut parketille – viime viikon paras sai lähtöpassit

Aleksin ja Sitan tulinen salsa Lil Nas X:n hittikappaleen tahtiin ei tällä kertaa riittänyt jatkopaikkaan.

Tanssi jatkuu

Tanssi kuitenkin pysyy Sitan elämässä jatkossakin. Tästä puhuttaessa tähden kasvoille leviää lohdullinen hymy.

- Ainakin minun on pakko päästä oman lajini eli hiphopin pariin, heittää hetkeksi nämä korkkarit pois ja laittaa tennarit jalkaan.

- Ehkä minun täytyy myös ottaa pari yksityistuntia Aleksilta. Minulle tulee muuten niin kauheat vieroitusoireet, kun olen ollut hänen kanssaan joka päivä viikkojen ajan. Olemme lähentyneet paljon. Tuntuisi oudolta, ettemme enää näkisi hänen kanssaan, hän perustelee.

Lue myös: Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski toivat TTK-lattialle naisten välistä erotiikkaa: ”Löysin itsestäni uusia puolia”

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. 


Teksti: Henryk Björkström / Kuvat: Pasi Murto25.10.2021 12:30
Katso myös
Kiti Kokkonen TTK:sta: ”Alan vähän jo väsähtää”
Krista Siegfrids ottaa TTK:n tosissaan: Treenaan kuin huippu-urheilija
Tanssii tähtien kanssa -tanssinopettaja Anssi Heikkilä: Parketilla näkyvät tunteet eivät ole aitoja!
Draamaa TTK-lähetyksessä: Sokkipudotus ja yllätysuutinen
TTK:n tiukkistuomari Helena Ahti-Hallberg: En arvostele ilkeyttäni