Tanssii tähtien kanssa - MTV3

Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski toivat TTK-lattialle naisten välistä erotiikkaa: ”Löysin itsestäni uusia puolia”

Sita Salminen ja Kia Lehmuskoski keräsivät huippupisteet sensuellilla tanssillaan eilen nähdyssä Tanssii tähtien kanssa -parinvaihtojaksossa.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma eteni viime viikolla parinvaihdon merkeissä, ja Suomen tuotannossa tehtiin formaatin historiaa, sillä missään noin 60 maassa esitetyssä versiossa ei ole koskaan ollut yhtä paljon samaa sukupuolta olevia tanssipareja, jotka siis muodostettiin arpomalla. Tällä kertaa vain yksi pari, Kiti Kokkonen ja Marko Keränen, muodostui miehestä ja naisesta, ja kaikki muut olivat same sex -pareja.

Aleksi Seppäsen kanssa tavallisesti tanssiva tubettaja Sita Salminen sai tanssinopettajakseen Kia Lehmuskosken, jonka kanssa he päättivät yhteistuumin esittää Alicia Keysin If I Ain’t Got You -kappaleeseen sovitetun hitaan valssin naisellisuutta korostaen.

Eroottisia sävyjä saanut esitys kirvoitti tuomareilta 29 pistettä ja ylistäviä kommentteja. 

– Tässä kyllä varmaan toteutuivat aika monenlaiset päivä- ja yöunet, Jukka Haapalainen innostui.

Myös Helena Ahti-Hallberg kehui esityksen olleen sensuellein valssi, jonka hän on koskaan nähnyt ja erittäin hyvällä maulla toteutettu.

Sita ja Kia päätyivät rohkeaan tulkintaan yhteistuumin, mutta paljastavat, että Sita halusi vetää kunnolla överiksi, kun taas Kia mietti enemmän, mikä sopii formaattiin. Sita on harrastanut hiphop-tanssia ja tottunut rohkeampaan liikkeeseen kuin kilpatanssissa.  

– Siellä pätevät ihan eri säännöt esimerkiksi siihen, mihin oman käden voi laittaa omassa kehossa. Se on minulle tosi luontevaa ja ihanaa, ja nautin siitä. Jollekin se voisi olla, että apua, en ikinä laittaisi kättä haaroihin, hän sanoo.

Uskalsimme koskea toisiimme ilman että olisi mitenkään jännittänyt.

– Tällainen liikekieli on minulle ominaista, ja tykkään tosi paljon feminiinisestä liikkeestä, joka korostaa kehon muotoja ja seksikkyyttä. Olen esimerkiksi käynyt bedroom style -workshopissa, joka on feminiinistä, pehmeää ja sensuellia liikekieltä, jossa fiilistellään omaa kroppaa, koska sitä turhan harvoin tulee tehtyä varsinkaan aikuisilla naisilla, jotka eivät harrasta tanssia. Se, että sinä oikeasti katsot itseäsi peilistä, että vau, miltä minun kehoni näyttää. 

Tanssinopettaja Kia kiittelee, että hänkin sai rohkeutta Sitalta tehdä esityksestä erotiikkaa tihkuvan. 

– Ja uskalsimme koskea toisiimme ilman että olisi mitenkään jännittänyt. Se meni tosi luonnollisesti. Kyllä ne lattiapätkät minua vähän jännittivätkin, mutta sitten ajattelin, että hei vitsi, tämä on makeeta. Löysin itsestänikin vähän uusia puolia, hän kertoo.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30.  


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: Pasi Murto18.10.2021 10:00
Katso myös
Draamaa TTK-lähetyksessä: Sokkipudotus ja yllätysuutinen
TTK:n tiukkistuomari Helena Ahti-Hallberg: En arvostele ilkeyttäni
Aki Riihilahti teki TTK-historiaa: Leikkaussalista tanssiparketille
Tutustu uusiin pareihin: Tanssii tähtien kanssa -kisa käynnistyy tänään