Selviytyjät Suomi - Nelonen

Selviytyjät Suomi palaa ruutuun uusilla metkuilla - pudotetut palaavat, kultakolikot sekoittavat pakkaa

Selviytyjät Suomi alkaa vihdoin 29. elokuuta. Jännittäviltä käänteiltä ei tälläkään kerralla vältytä. Luvassa on täysin uusi sijainti, uudet osallistujat, ennenäkemättömiä etuuksia ja vaikeita haasteita. 

Kilpailuista voi tällä kertaa voittaa kultakolikoita, joilla voi ostaa ruokaa, etuuksia ja jopa koskemattomuuden. Tällä kertaa häädetyt kilpailijat eivät lähdekään suoraan kotiin, vaan he suuntaavat Hylättyjen saarelle. Tämä selviää kilpailijoille vasta kauden edetessä.

Uusi tuotantokausi kerää yhteen 16 kilpailijaa Karibian auringon alle.

 

Kun otetaan puhelin pois, mukavuudet pois, ystävät pois, niin mitä jää jäljelle?

Kultakolikot sekoittavat pakkaa

Selviytyjät Suomi -kisassa voittoa tavoittelevat muotialan yrittäjä Susanna Penttilä, radiojuontaja Ville ”Viki” Eerikkilä, reality-tähti Ella Toivainen, muusikko Paul Elias Uotila, Miss Suomi 2014 Bea Toivonen, tv- ja radiojuontaja Lauri Salovaara, fitnessin maailmanmestari 2019 Eveliina Tistelgren, Suurin pudottaja Suomen -voittaja 2020 ja drag-artisti Aarni Mikkola, esiintyjä, sohvaperuna ja media-alan yrittäjä Sanna Pikkarainen, näyttelijä ja muusikko Jon-Jon Geitel, tangokuningatar Eija Kantola, reality-tähti Daniel Lehtonen, laulaja ja somevaikuttaja Tuuli Oikarinen, ex-lumilautailija Heikki Sorsa, juontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä ammattiscoottaaja ja BB-konkari Helmeri Pirinen.

-  Kun otetaan puhelin pois, mukavuudet pois, ystävät pois, niin mitä jää jäljelle? Tuleeko minusta esille uusia ominaisuuksia, joita en ole aikaisemmin tiennyt itsestäni? Shirly Karvinen pohtii ensimmäisessä jaksossa.

Selviytyjät jaetaan jälleen kahteen leiriin.

Ohjelmaa juontava Juuso Mäkilähde paljastaa heti kättelyssä tuntevansa Viki Eerikkilän entuudestaan. Asia paljastuu jo heimojaossa.

- Viki, me ollaan tehty yhdessä radio-ohjelmaa, ja jos en väärin muista, niin ainakin silloin sä pelkäsit ötököitä, vettä, pimeetä, korkeita paikkoja ja ahtaita paikkoja – ja nyt sä oot täällä!

Viki myöntää Juuson osuneen oikeaan.

- En tiedä miksi, mutta tässä ollaan. Toivottavasti noista ainakin yks tippuu pois tämän reissun jälkeen, vaikka ne ötökät sitten, Viki kommentoi Juuson luettelemaa listaa.

Selviytyjät Suomi sunnuntaina 29. elokuuta alkaen kello 19:30 Nelosella ja Ruudussa.


Teksti: Julia Aalto-Setälä I Kuvat: Nelonen29.08.2021 12:00
Katso myös
Karibia kutsuu: Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat!
Selviytyjistä pudonnut Karo: Koulukiusaamiseen vertaaminen on väärin
Selviytyjät Suomen Niko Saarinen: Haaveilen lapsesta
Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari: En lähtenyt hakemaan kavereita
Tutustu kilpailijoihin: Selviytyjät Suomi alkaa huomenna