Big Brother Suomi - Nelonen

Sedu Koskinen joutui jättämään BB-talon

Kuudentena BB-talosta häädettiin myöhään torstai-iltana yrittäjä ja yökerhomoguli Seppo "Sedu" Koskinen.

Big Brother Suomi -ohjelman VIP-kauden häätöäänestykseen olivat tällä kertaa joutuneet eniten kanssakilpailijoilta nimeämispisteitä saaneet Sedu, Nina Mikkonen, Janne Porkka sekä Roni Bäck. Roni ilmoittautui vapaaehtoiseksi, kun kilpaileva joukkue määrättiin valitsemaan yksi hänen joukkueestaan häätöäänestykseen.

Yleisöäänillä suoraan turvaan pääsi jo lähetyksen alkupuolella Janne Porkka. Äänestys Sedun, Ninan ja Ronin välillä jatkui erittäin tiukkana koko lähetyksen ajan, mutta lopulta vähiten ääniä yleisöltä sai Sedu. Hänet lähetettiin kotiin BB-talosta kuudentena kilpailijana yhdentoista talossa nukutun yön jälkeen.

– Ei tässä mitään. Ihan jees fiilis. Tämä oli hieno kokemus, ja ihan hyvillä mielin ollaan, Sedu kommentoi heti talosta pudottuaan.

Eniten talossa Sedu arvosti pehmeää petiä ja omaa rauhaa.

– Mukavinta talossa oli se sviitti, hän naurahti.

– Ei isossa porukassa oleminen mitenkään inhottavaa ollut, mutta päivät olivat pitkiä. Odottelu siinä oli kaikkein hankalinta, hän sanoi.

Sedun pudottua immuniteettikisaan jatkoivat Roni ja Nina. Reikäpallo-kisassa ylivoimaisen voiton vei Roni, jota ei siis voida pudottaa talosta seuraavassa häätöäänestyksessä lauantai-iltana. Sitä seuraava häätö on luvassa jo sunnuntaina.  Big Brother-kausi on tällä kertaa vain 19 päivän mittainen, ja kisan finaali on jo ensi torstaina 20.5. Nelosella klo 20.00.

Sedu Koskinen on vielä tänä iltana Kimmo Vehviläisen vieraana BB:n päivittäislähetyksessä.

Big Brother Suomi Nelosella ja Ruudussa perjantaina klo 21.15, lauantaina klo 22.05 ja sunnuntaina klo 21.00. Ohjelman 24/7-palvelu Ruudussa. 

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen14.05.2021 10:30
Katso myös
Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee
Katso uudet kilpailijat: Sara Forsberg järjesti synttärit BB-talon uusille julkkisasukkaille
Lue putoajan mietteet: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta
Lue putoajan mietteet: Toni Nieminen häädettiin BB-talosta
Rosa Meriläinen ja Sani häädettiin BB-talosta viikonloppuna
Sanna Ukkola häädettiin BB-talosta