Kummeli esittää: Kontio & Parmas - Ruutu+

Sebastian Rejman on erikoismies Kobra

Sebastian Rejmanin unelma toteutui, kun hän sai roolin Kummeli-sarjassa.

Kummeli-sketsiryhmän sarja Kontio & Parmas jatkuu 26. toukokuuta uusin kolmannen kauden jaksoin Ruudussa. Ensimmäinen jakso esitetään maistiaisena myös Nelosella.

Sarjassa jatkavat kaikki rakastetut hahmot sekä muutama uusi tuttavuus. Sebastian Rejmanin roolihenkilön nimi on Jaska, ja hän tulee mukaan viidennessä jaksossa. Jaska on Valkeakosken poliisivoimia auttamaan tullut "erikoismies", lempinimeltään Iisalmen Kobra.

– Jos joku olisi sanonut 18-vuotiaalle Sebulle, että pääset pelleilemään Kummelit-jätkien kanssa Valkeakoskelle, en olisi ikinä uskonut. Nuorena Kummelit oli minulle komediasarjojen ykkönen.

Sarjaa kuvattiin viime kesänä ja syksynä Valkeakoskella.

– Kuvaukset olivat siitä erikoiset, että näyttelemisen ohella minun täytyi pidätellä pokkaani, koska lapsuuden muistot ja Kummeli-sketsit tulvivat mieleeni. 

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen. Sarjan on ohjannut Aleksi Mäkelä. Jaksoja esitetään Ruudussa yhden jakson viikkotahdilla. Ensimmäisellä viikolla nähdään poikkeuksellisesti kaksi jaksoa. 

Kummeleista saadaan nauttia myös Ylellä audiodokumenttisarjan muodossa. 17.6. Yle Areenassa julkaistava kymmenosainen Kummeli elää! - lyhytdokumenttisarja kokoaa yhteen Kummeli-faneja, sketsejä, tekijöitä, huomioita ja oivalluksia ilmiön ympäriltä. Samana päivänä vietetään myös Yle Radio Suomen puolella Kummeli-iltaa kello 18.20 alkaen.

 


Teksti Nanna Drummond Kuvat Nelonen Media ja Allerin arkisto26.05.2021 08:00
Katso myös
Sebastian Rejman muistelee Euroviisuja: Takkini oli ihan tyhjä