Big Brother Suomi - Nelonen

Sanna Ukkola häädettiin BB-talosta

Toimittaja ja juontaja Sanna Ukkola on viides Big Brother Suomi -ohjelman VIP-kaudella ulos äänestetty kilpailija.

Tällä kertaa tiistai-illan häätöäänestykseen oli määrätty punainen joukkue, joka maanantai-iltana hävisi kokkauskisassa siniselle joukkueelle. Voittajajoukkueen päätti menu-kokonaisuuksien perusteella huippukokki Hans Välimäki.

Jo tiistai-illan häätöäänestyksen alkupuolella turvaan pääsivät todella tiukassa yleisöäänestyksessä punaisten Petra Olli ja Markku Pulli. Lopullinen häätökamppailu käytiin Sanna Ukkolan, Aleksi Valavuoren ja Sara Forsbergin välillä. Vähiten yleisöääniä saanut Ukkola putosi pelistä yhdeksän BB-talossa nukutun yön jälkeen.

– Olen yllättynyt, että selvisin näin pitkälle. Olin henkisesti valmistautunut siihen, että putoan ensimmäisen jakson jälkeen, Sanna sanoi heti häätönsä jälkeen.

– Nuo muut ovat viihdeihmisiä, ja minä en ole. Heidän yleisönsä ehkä katsoo Big Brotheria, kun taas minun yleisöni ei katso, hän perusteli.

Mukavinta talossa oli hänen mielestään porukka

– Siellähän oli hyvä porukka. Aluksi oli vähän raskasta, kun olin jatkuvasti häätöäänestyksessä, mutta auttoi, kaikki olivat niin kivoja. Siellä ei aidosti ollut ketään inhottavaa ihmistä, vaan he olivat kaikki mukavia tyyppejä. Vaikka minulle ei ehkä siellä tullut sellaista sielunkumppania, niin tykkäsin silti kaikista. Kukaan ei ärsyttänyt, vaan kaikista oppi pitämään yhä enemmän ja enemmän mitä pidemmälle mentiin, hän sanoi.

Big Brother-talossa eletään kuplassa.

– Se on tunteiden vuoristorataa. Yhtenä päivänä mietin, että en kestä  enkä jaksa eikä kiinnosta olla täällä pidempään. Välillä taas oli todella kivoja päiviä, ja ajattelin, että tämä on tosi mahtavaa, Sanna kuvaili.

– Minusta tuntuu, että nyt oli juuri oikea päivä lähteä, sillä aloin miettiä työasioita. Olin talossa paljon pidempään kuin olin orientoitunut, ja aloin miettiä, että kuinka selviän kaikista töistäni, jos olen siellä vielä kovin paljon pidempään, hän naurahti.

Sannan lähdettyä immuniteettikisaan jatkoivat Sara ja Aleksi. Palikkatestissä voiton vei Sara, eikä häntä siis voida äänestää ulos talosta seuraavassa häätöäänestyksessä torstai-iltana. Sanna Ukkola on vielä tänä iltana Kimmo Vehviläisen vieraana BB:n päivittäislähetyksessä.

Big Brother Suomi Nelosella joka ilta klo 21.00, paitsi lauantaisin klo 22.05. Ohjelman 24/7-palvelu Ruudussa. 

 

Big Brother Suomi -kisan VIP-kausi on vain 19 päivän mittainen. Voittaja selviää finaalissa torstaina 20.5. klo 20.00.

 

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen12.05.2021 11:00
Katso myös
Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee
Katso uudet kilpailijat: Sara Forsberg järjesti synttärit BB-talon uusille julkkisasukkaille
Lue putoajan mietteet: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta
Lue putoajan mietteet: Toni Nieminen häädettiin BB-talosta
Rosa Meriläinen ja Sani häädettiin BB-talosta viikonloppuna