Salatut elämät - MTV3

Salkkareiden 4000. jakso tänään TV:ssä! Konsta Hietanen: "Välillä faneilta tuntuvat menevän Mikit ja Konstat sekaisin"

Päivittäisdraamasta Salatut elämät nähdään tänään 4000. jakso. Sarjassa on vuosien varrella nähty lukematon määrä toinen toistaan persoonallisempia hahmoja. Viime keväänä mukaan asteli Konsta Hietasen esittämä poliisi Miki Kajander. 

Konsta Hietanen kertoo Katson haastattelussa yllättyneensä positiivisesti palautteesta, jota hän on saanut hahmoonsa liittyen. Fanit ovat lähestyneet häntä enimmäkseen sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramin yksityisviesteillä.

– Välillä faneilta tuntuvat menevän Mikit ja Konstat sekaisin. On ollut hauska huomata, miten vahvasti ihmiset elävät sarjassa mukana, Hietanen naurahtaa. 

Ennen Salattuja elämiä Hietanen työskenteli freelancerina. Hän on kiitollinen saamastaan päivätyöstä, sillä koronan takia moni freelancer on jäänyt tyhjän päälle. Näyttelemisen lisäksi muusikkona toimivan Hietasen omakin keikkailu on ollut koronan takia tauolla. 

– Kaipuu estradille on tietysti kova. Olisin varmaan aika väärissä hommissa, jos ei olisi.

Illan jaksossa juhlitaan sarjassa alusta asti yhtäjaksoisesti mukana olleen Ismo Laitelan (Esko Kovero) 60-vuotissyntymäpäiviä. Hetken näyttää siltä, ettei kukaan muista Ismoa, mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää.

Salattujen elämien 4000.  jakso MTV-kanavalla 4.6. klo 19.30.


Teksti: Matti Tuomela I Kuva: MTV04.06.2021 02:00
Katso myös
Susanna Laine aloittaa Salkkareissa tänään
Uusi Salkkarit-näyttelijä on kuuluisan taiteilijaperheen kasvatti