Onnenpyörä - Fox

Onnenpyörä saa juontajaksi miesparin: Niko ei osaa vokaaleja

Uuden Onnenpyörä VIP -ohjelman juontajina nähdään tulevana syksynä yllätyskaksikko, kun Cristal Snow ja Niko Saarinen ottavat ohjat maailman menestyneimpänä tunnetussa game show'ssa. 

Niko Saarinen kertoo, ettei voinut kieltäytyä juontopestistä yhdessä Cristal Snown kanssa.

– Tuntuu niin siistiltä. En olisi voinut lapsena kuvitella, että jonain päivänä pääsen itse juontamaan tätä legendaarista ohjelmaa. Heti kun minulle selvisi, että roolini on muutakin kuin käännellä kirjaimia, lähdin innolla mukaan. Olemme kumpikin äänessä, eli hiljaista meillä ei taatusti ole, hän arvelee.

Parempi etten ole kilpailijana

Lokakuussa Foxilla starttaavassa ohjelmassa kilpailevat julkisuudesta tutut henkilöt, ja voittosummat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tosi-tv-tähtenä tunnettu Niko kertoo luulleensa aluksi, että häntä pyydettiin mukaan Onnenpyörään kilpailijaksi. 

– Parempi, etten olen kilpailijana, sillä minähän en osaa konsonantteja tai vokaaleja. Nyt minun ei tarvitse stressata siitä, että häviäisin kilpailun, koska en tunnetusti voita ikinä mitään, hän nauraa.

Onnenpyörä henkilöityy usein Janne Porkkaan, joka isännöi ohjelmaa vuosina 1993–2001. Vuosituhannen vaihteessa Onnenpyörä-tyttönä toimi Saija Palin.

Herättää varmasti tunteita

Somevaikuttaja ei koe astuvansa esimerkiksi Janne Porkan saappaisiin, sillä formaatti eroaa hänen mielestään monella tapaa aiemmin nähdystä.

– Julkkiskilpailijat luovat jo aivan uudenlaisen säväyksen ohjelmaan. Toki siinä on tietyt piirteet, jotka pitää täyttää, mutta pistämme Cristalin kanssa oman persoonamme peliin, ja teemme siitä yhdessä kaikkien aikojen show’n.

Juontajina on ensimmäistä kertaa miespari, mihin Nikolla on selkeä mielipide.

– Minusta on hienoa, että formaatit kehittyvät ajan mukana. Se herättää varmasti ihmisissä tunteita sekä puolesta että vastaan, mutta hyvä tv-ohjelma herättää aina keskustelua. 

Viimeksi Onnenpyörää veti Jethro Rostedt 2018–2019 apunaan Sara Sieppi.

Teksti: Henryk Björkström / Kuvat: Numi Nummelin, Fox, MTV08.07.2021 03:00
Katso myös
Sofia Belórf sai Niko Ranta-aholta ahdistavia kirjeitä tutkintavankeudesta
Sami Kuroselta uusi ruokaohjelma
Varo Emmerdalen juonipaljastuksia: Graham yllättää Rhonan haudan takaa
Max Seeck kertoo Hollywood-sarjastaan: Erittäin kova jengi tekemässä
Maria Kallio tekee paluun – Elena Leeve pääosassa
Vaikuta juoneen: Tosi-tv-formaatit menevät suloisesti sekaisin Juha Vuorisen uudessa äänikirjassa
Renny Harlin avittaa kihlattunsa näyttelijän uraa: Johannalla on tie auki tähtiin