Maajussille morsian maailmalla - MTV3

Miten ulkomaan maajussien suhteille kävi? Naisten hylkäämällä Stefanolla on yllättäviä uutisia

Tämän illan Maajussille morsian maailmalla -jaksossa nähdään, mitä kuvausten jälkeen on tapahtunut Royn, Matthew’n, Mustafan ja Stefanon elämässä. Varo juonipaljastuksia!

Juontaja Vappu Pimiä matkustaa ohjelman viimeisessä jaksossa tapaamaan maajusseja selvittääkseen, mitä heille kuuluu nyt, ja onko ohjelmassa valittujen naisten kanssa syttynyt rakkautta. 

Kanadalainen Roy valitsi naisista Sannan, mutta tunnustaa nyt, että epäröi valintaansa. 

–  En ollut yhtä 100-prosenttisen varma Sannan valinnasta kuin alussa. Kyseenalaistin sen, hän kertoo.

Yhteydenpito hiipui Royn mukaan aika pian naisten lähdettyä Suomeen ja hän vihjaa, että epäilykset osuivat oikeaan. 

– Se ei lähtenyt lentoon. Minulle tuli tunne, ettei se toimisi, eikä etenisi. Jos etsii liikaa, voi nähdä asioita, joita ei ole. 

Roy yllättää kuitenkin kertomalla aikovansa muuttaa Suomeen. Päästyään käymään ohjelman kuvauksissa sukunsa kotimaassa hän ihastui ikihyviksi. 

– Olen matkustanut niin monissa paikoissa ja tutustunut niin moniin ihmisiin ja kulttuureihin, mutta se oli aivan erilaista kuin missään muualla. Se oli niin tuttua. Se oli kuin olisi tullut kotiin. En tuntenut olevani ulkopuolinen. Tuntui, että kuuluin sinne.  

Vappu toteaakin Royn yhä siis elättelevän toiveita suomalaisesta naisesta. 

– En luovuta niin helposti, tämä nauraa.

En halua suhdetta vanhempaan naiseen

Turkkilaisella Mustafalla on ollut huolia, sillä hänen isänsä on sairastunut. Hän tuntuukin hieman alakuloiselta Vapun kysellessä kuulumisia. Alanyassa hänen luonaan vierailleista naisista Maaritin ja Sannan kanssa hän totesi olleensa vain ystäviä.

– Monet naisista olivat minua vanhempia. Koska olen ollut vanhemman naisen kanssa, tiedän, miltä se tuntuu. En halunnut astua sille alueelle. Halusin olla vain ystäviä, hän sanoo.

Mustafa valitsi Piian, joka tuntui jo Levillä olleen hieman ihastunut häneen. Suhde ei kuitenkaan lopulta ottanut tulta alleen.  

– Soitimme muutaman kerran videopuheluita. Olemme hyviä ystäviä, mutta emme ajattele suhdetta. Hän tulee tänne kuitenkin kesällä lastensa kanssa. Aika näyttää. Tulevaisuudesta ei koskaan tiedä.  

Silmiä avaava kokemus

Kanadassa asuva Matthew halusi jatkaa tutustumista Jennin kanssa, mutta lopulta suhdetta ei syntynyt. 

– Kun hän palasi Suomeen, juttelimme silloin tällöin, mutta se jäi melko nopeasti, Matthew muistelee.

Hän kuitenkin pitää kokemusta hyvänä, sillä se sai hänet tutkiskelemaan itseään ja miettimään, mitä haluaa elämältä. 

– Se oli ehdottomasti silmiä avaava kokemus. Opin, että minun pitäisi ehkä lopettaa asioiden analysointi. 

Matthew’lle omien vanhempien menettäminen on ollut kova paikka, ja hän tuntuu hieman jämähtäneen paikoilleen. Vappu neuvookin miestä siirtymään elämässä eteenpäin, jos haluaa saavuttaa jotakin. 

– Täytyy sanoa, että et tule enää nuoremmaksi. Menneisyydessä elämisen sijaan sinun pitäisi alkaa elää tulevaisuudessa. Koska vaikuttaa siltä, että todella haluat perheen ja lapsia ja vaimon, hän ohjeistaa.

Stefano loukkaantui naisten kommenteista

Libanonilaisen Stefanon Vappu tapaa Ateenassa, jossa mies on liikematkalla. Stefanon matka ohjelmassa tyssäsi heti alkuunsa, kun naiset eivät halunneet jatkaa tutustumista ja lähteä hänen kotimaahansa. Tosin jo sitä ennen Stefano oli kertonut Vapulle, ettei ole kiinnostunut kenestäkään heistä. 

– Tuntui hyvältä, että se tuli heiltä. Koska en tiennyt, mitä sanoa. En halunnut olla töykeä, enkä nolata ketään. Minulla oli niin huono fiilis. Tulin Suomeen ja tapasin heidät, ja sitten olisin joutunut kertomaan heille, että en pidä teistä, heippa, hän tilittää.

Stefanoa jäi kuitenkin kismittämään se, että naiset sanoivat hänen olevan oikeasti aivan eri mies kuin esittelyvideolla.

– Se oli shokki. Se kohta jäi vaivaamaan minua. Tunsin itseni loukatuksi. Mutta sitten rauhoituin. He eivät tunne minua. Enkä syytä heitä. 

Stefano kertoo olevansa tulossa pian Suomeen, koska hänellä on täällä keskeneräisiä asioita. Vapun kysyessä, onko hän tavannut suomalaisen naisen, mies myöntää, että näin on. 

– Blondi, siniset silmät. Opiskelen kulttuurianne vähän lisää, ja aion edetä rauhallisesti. Katsotaan, miten se menee, hän hymyilee.

Maajussille morsian maailmalla MTV3 klo 20.00.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV06.05.2021 03:45
Katso myös
Nämä naiset maajussit Roy, Mustafa ja Matthew valitsivat: Yksi naisista pettyi