Masked Singer Suomi - MTV3

Masked Singer Suomi on nyt entistä suurempi: Kuka on maskin takana?

Masked Singer Suomi palaa entistä isompana, sillä hahmoja on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Lisäksi luvassa on uusi spin-off sekä Ile Uusivuoren ja etsivänelikon tekemä korvamato, joka on jo kuunneltavissa Spotifyssa.

Suosittu arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa MTV3-kanavalle 28. elokuuta. Luvassa on 16 toinen toistaan oudompaa ja salaperäisempää hahmoa, jotka tullaan tuntemaan nimillä Bilepanda, Hattara, Kettu, Leppäkerttu, Murkku, Yksisarvinen, Jaguar, Corppi, Fenix, Dino, Perhonen, Peto, Supersankari, Pusu, Vihikoira ja Robotti.    

Esiintyjät ovat jälleen oman alansa huippuja. Mukana olevilla henkilöillä on hallussaan muun muassa maailmanmestaruuksia ja -ennätyksiä, kruunuja, titteleitä, mitaleita, ihmisten nimisiä palkintoja, sekä hirmuisen määrän someseuraajia, äänestäjiä, katsojia, kuulijoita ja faneja. Heistä jokainen on tottunut elämään julkisuudessa, mutta nyt he esiintyvät maskit kasvoillaan ja paljastavat palasia henkilöllisyydestään vähän kerrallaan vihjeiden ja lauluäänen muodossa. 

Masked Singer Suomen etsivinä jatkavat Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Masked Singer yllättää myös julkaisemalla ohjelman juontajan sekä etsivien laulaman tarttuvan Poista maski -biisin, joka esitetään ohjelman yhdeksännessä jaksossa. Kappale on Antti Tuiskunkin kappaleiden takaa löytyvän tuottaja Jurek Reunamäen käsialaa. Poista maski on jo kuunneltavissa Spotifyssa.

Uutena ohjelmana nähdään heti Masked Singer Suomen jakson jälkeen esitettävä Maskin takana, jossa Ile Uusivuori tapaa maskinsa viimeksi poistaneen julkkiksen. Ohjelmassa kuullaan mihin mystiset vihjeet viittasivat ja millaista on ollut piilotella maskin takana. Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua.

 


Teksti Nanna Drummond Kuvat MTV326.07.2021 05:00
Katso myös
Maikkarin suosikkiohjelmat Tanssii tähtien kanssa, Masked Singer Suomi ja Posse uudistuvat syksyllä