Big Brother Suomi - Nelonen

Lue putoajan mietteet: Toni Nieminen häädettiin BB-talosta

Toisena julkkisten Big Brother Suomi -kaudella talon joutui myöhään eilisiltana jättämään Toni Nieminen.

Ex-mäkikotkan ja nykyisen kiinteistönvälittäjän pudottivat lopulta pelistä yleisöäänet. Torstai-illan äänestystulos oli hyvin tiukka, ja suoran häätölähetyksen aikana putoaja vaihtui moneen otteeseen äänten eläessä. Nieminen sai lopulta yleisön äänistä 32,8 prosenttia, ja ohi kirivät Rosa Meriläinen (33,7%) ja Nina Mikkonen (33,5%). Jo heti häätölähetyksen alussa turvaan pääsi Sanna Ukkola, joka keräsi eniten yleisöääniä.

Nieminen suhtautuu putoamiseensa tyynesti.

– Vähän on tyhjä olo, mutta ei tässä mitään. Nyt alan pikku hiljaa miettiä, miten päästään takaisin kiinni arkielämään ja normiaskareisiin, Toni sanoo.

Tänään perjantaina Nieminen vielä nähdään Kimmo Vehviläisen vieraana suorassa BB-lähetyksessä, mutta tässä välissä ex-mäkikotka pääsi kotiin nukkumaan. Perhe on ollut miehen mielessä joka päivä.   

– Toivottavasti siellä otetaan vastaan. Ainakin taloon mennessä kaikki oli kotona vielä ihan hyvin, enkä minä nyt mielestäni siellä talossa mitään sellaista hölmöillyt, että tilanne olisi muuttunut, hän naureskelee.

– Mutta kohtahan se nähdään. Toivottavasti kotona on kaikki asiat hyvin ja vastaanotto lämmin.

Osan BB-talon väestä Toni tunsi jo ennestään, mutta neljän vuorokauden vierailu tarjosi myös positiivisia yllätyksiä.

– Uusista tuttavuuksista minun täytyy nostaa esiin pari. Porkan Janne oli yksi positiivisista yllätyksistä. Toki tiesin Mister Onnenpyörän ennestään supliikkimieheksi, mutta jotenkin hänen huumorintajunsa ja se, miten hänellä leikkasi eri tilanteissa, upposi minuun, ja aika äkkiä löytyi yhteinen sävel. Toinen oli Sedu Koskinen.  En ollut ikinä ennen miestä tavannut, mutta paljon olin tietenkin kuullut.  Hän on kyllä oikeasti viimeisen päälle herrasmies ja hyvällä huumorilla varustettu, Toni kehuu. 

Viikonloppuna lisää pudotuksia

Toni Niemisen pudottua pelistä torstai-iltana Rosa Meriläinen ja Nina Mikkonen ottivat vielä mittaa toisistaan suorassa tv-lähetyksessä. Immuniteettikisassa lajina oli kirjainpallomeri, jossa kilpailijat etsivät pallomerestä kirjaimia muodostaakseen sanan isoveli. Voiton vei Nina, joka sai kaulaansa immuniteettimedaljongin. Häntä ei siis voida äänestää pois talosta seuraavassa häätöäänestyksessä.

Tänä iltana selviää, ketkä joutuvat seuraavaan häätöäänestykseen muiden talossaolijoiden antamilla nimeämispisteillä. Yleisö äänestää nimetyistä henkilöistä suosikkiaan, ja vähiten ääniä saanut joutuu jättämään talon huomenna lauantai-illan suorassa tv-lähetyksessä. Seuraava häätö tapahtuu jo sunnuntai-iltana, sillä Big Brother Suomen VIP-kausi on vain 19 päivän mittainen.

Big Brother Suomi Nelosella ja Ruudussa perjantaina ja sunnuntaina  klo 21.00 sekä  lauantaina klo 22.05. Ohjelman 24/7-palvelu Ruudussa. 

Big Brother Suomen VIP-kaudella julkkiksia häädetään talosta neljästi viikossa.

 


Teksti: Antero Alhonen & Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen07.05.2021 10:00
Katso myös
Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee
Katso uudet kilpailijat: Sara Forsberg järjesti synttärit BB-talon uusille julkkisasukkaille
Lue putoajan mietteet: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta