Big Brother Suomi - Nelonen

Lue putoajan mietteet: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta

Ensimmäisessä häätöäänestyksessä myöhään tiistai-iltana  Big Brother Suomi- kisan VIP-kaudelta putosi Kelly Kalonji.

33-vuotias yrittäjä, somepersoona ja malli sai yleisöäänestyksessä vähiten ääniä ja joutui poistumaan talosta jo kahden yön jälkeen.

Heti pudotuksen jälkeen Kellyn tunteet heittelevät laidasta laitaan: välillä on hyvä fiilis ja välillä itkettää.

– Tuntuu ihan epätodelliselta, enkä oikein tiedä, mitä ajatella. Alan pikku hiljaa tajuta pudonneeni ensimmäisenä. Toisaalta aivan upeassa talossa olemisesta jäi todella hyvät fiilikset: oli kunnia saada olla siellä, Kelly sanoo.

– Kaikella on tarkoituksensa. Jonkun oli tiputtava, ja valitettavasti se olin sitten minä.

Erityisesti Nina Mikkonen jäi suremaan Kellyn lähtöä, sillä tämä oli talosta tv-lähetykseen poistuessaan sanonut Ninalle, että toivoisi ihmisten pitävän itsestään.

– Tarkoitin sitä, että kun monilla ihmisillä on varmasti ollut ennakkoluuloja minua kohtaan, niin toivottavasti he talossa  näkivät, että olin vain oma itseni.

Vierailu BB-talossa muutti myös Kellyn omaa käsitystä tosi-tv-ohjelmista.

– Opin, että koskaan ei voi tietää, mitä tapahtuu. Ja myös sen, että sosiaalisen median tai lööppien pohjalta ihmisistä voi muodostua aivan väärä kuva. Ihminen voi livenä olla aivan toisenlainen kuin Instagramin tai Twitterin perusteella luulisi.

Kelly itse pelkäsi etukäteen suorasanaisuudestaan tunnettua toimittaja Sanna Ukkolaa.

– Olen todella, todella iloinen Sannasta. Hän oli minulle talossa läheisin.

 Ällöfobiasta kärsivä Kelly ehti kokea talossa myös kauhun hetkiä. Erityisesti häntä yökötti vessaan jätetty vanupuikko korvavaikkuineen.

– Ahdistun, ja saatan suorastaan oksentaa, jos jokin on ällöttävää. Esimerkiksi vanupuikot ja hammastikut ovat minusta sellaisia juttuja, että ne heitetään roskiin saman tien käytön jälkeen eikä jätetä mihinkään lojumaan, hän sanoo. 

– Minähän olin tavallaan talon emäntä. Saa nähdä, mikä sotku ja kaaos siellä nyt tulee olemaan, kun emäntä lähti, Kelly naurahtaa.

Seuraava pudotus torstai-iltana

Kolme yleisöäänestyksessä vähiten ääniä saanutta BB-kilpailijaa kutsuttiin tiistai-iltana mukaan  suoraan tv-lähetykseen. Kellyn pudottua kaksintaisteluun joutuivat seuraavina pudotusuhan alla olleet ex-painija Petra Olli ja urheilun sekä tv-viihteen monitoimimies Aleksi Valavuori. Lopulta Aleksi vieritti tennispalloja vikkelämmin ja sai kaulaansa immuniteettimedaljongin, eikä häntä voi pudottaa seuraavassa häätöäänestyksessä.

Petra puolestaan joutui palaamaan BB-taloon mystisen aikapommin kanssa, jota hänen on pidettävä sylissään koko ajan.

Eniten yleisöääniä  tiistai-iltana saivat eli vankimmin BB-talon petipaikassa ovat kiinni Sanna Ukkola, Nina Mikkonen, Markku  Pulli ja Sara Forsberg.

Uusi BB-kausi on vain 19 päivän mittainen. Torstai-illan häätöäänestyksessä selviää, kuka kilpailijoista joutuu jättämään talon seuraavana.

Big Brother Suomi Nelosella joka ilta klo 21.00, paitsi lauantaisin klo 22.05. Ohjelman 24/7-palvelu Ruudussa. 

Big Brother Suomen VIP-kaudella julkkiksia häädetään talosta neljästi viikossa.

Teksti: Antero Alhonen & Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen05.05.2021 11:30
Katso myös
Katso uudet kilpailijat: Sara Forsberg järjesti synttärit BB-talon uusille julkkisasukkaille
Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee