Love Island Suomi - Ava

Love Island Suomi -jaksossa yllätyskäänne! Vain yksi saarelainen lähti kotiin – Lue putoajan haastattelu

Love Island Suomessa nähtiin eilen illalla yllättävä pudotus.

Viikonloppuna Love Island Suomessa parit sekoittuivat urakalla, kun Markus valitsi parikseen Muhamedin kanssa olleen Niinan. Tästä seurasi, että Muhamed päätyi valitsemaan Kimin seurassa viihtyneen Oonan.

Katsojat saivat äänestää sovelluksessa suosikkiparejaan. Vähiten ääniä saanutta paria uhkasi kotimatka. Tänään sarjassa koettiin yllättävä käänne, kun saaren joutui jättämään kahden sijasta vain yksi henkilö.

Vähiten ääniä keräsivät lopulta Markus ja Niina. Kaksikko sai yllätyksekseen päättää, kumpi heistä lähtee kotimatkalle. He valitsivat, että Markus jättää rakkauden saaren.

Tyytyväinen lopputulokseen

Markus kertoo tuoreet tunnelmansa putoamisensa jälkeen.

- Vähän on haikea fiilis, enkä oikein ole ehtinyt ajatella asiaa. Mutta se oli tällä kertaa tarkoitettu näin. Tämä oli ainutlaatuinen kokemus, ja olen onnellinen, että lähdin mukaan, mies kuvailee.

Pudotus meni Markuksen mukaan loppua myöten jännittäväksi,.

- Onneksi se meni näin. Ajattelin, että me molemmat putoamme, mutta oli se hyvä twisti. Olisin muuten käytännössä pilannut Niinan matkan. Hänellä oli saarella jotain sellaista, mitä minulla ei ollut.

Kuka voittaa?

Katsojat ovat huomanneet, että saarelaisista Kimi ja Oona vaikuttavat toisistaan kiinnostuneilta. Markuksella on myös näkemys saaren parien tilanteesta.

- Kyllä Kimi ja Oona seuraavassa parinvalinnassa valitsevat varmasti toisensa. Myös Emilialla ja Tatulla on hyvä juttu meneillään. Siinä olisi yksi sellainen kaksikko, joiden juttu voisi toimia ulkomaailmassakin. Sitten on tietty vielä Salli ja Eeli, mutta tulevaisuus näyttää, mitä tapahtuu.

Love Island Suomi Avalla ma-la klo 21, mtv-palvelu ja C more jo klo 20.


Teksti: Henryk Björkström / Kuvat: MTV08.09.2021 08:10
Katso myös
Melinda joutui ensimmäisenä jättämään Love Islandin
Parit vaihtuivat Love Islandilla
Wellnessmalli Salli saapuu tänä iltana Love Islandille
Katso video: Uudet sinkut Eeli ja Niina saapuivat jo sekoittamaan Love Islandin lemmenpeliä
Love Island Suomen kilpailija vaihtuu
Koronatapaukset siirtävät Love Island Suomen alkua viikolla
Esittelyssä uudet sinkut: Love Island Suomi alkaa tänään