Love Island Suomi - Ava

Love Island Suomen kilpailija vaihtuu

Tuotantoryhmässä todettujen koronatartuntojen vuoksi tänään käynnistyvän Love Island Suomi -ohjelman kilpailijoissa tapahtuu viime hetken muutos. Nicon korvaa 23-vuotias Muhamed.

Love Island Suomi -rakkausrealityn uuden tuotantokauden aloitusta viivästytettiin viime maanantaina viikolla tuotannosta paljastuneiden kahden koronatartunnan vuoksi. Ensimmäisen jakson kuvaaminen ehdittiin aloittaa viikko sitten, ja sitä on jatkettu eilen sunnuntaina.

–Eristimme varotoimena saarelaiset viikoksi ja testasimme heidät vielä varmuuden vuoksi kolmannen kerran. Saarelaiset palasivat villaan sunnuntaina, ja nyt olemme päässeet jatkamaan vastuullisesti ohjelman tuotantoa siitä, mihin se viikko sitten jäi. Pääsemme nyt palaamaan normaaliin kuvausrytmiin, ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä kertoo.

Koronatartunnoista johtuen saarelaisten kokoonpanossa on tehty muutos. Nicon sijaan villaan asteli lahtelainen Muhamed, 23.

–Olemme tuotannossa varautuneet useisiin juonenkäänteisiin, ja tämän vuoksi meillä on upeita sinkkuja jatkuvasti valmiina liittymään saarelaisten joukkoon – luonnollisesti tarkkojen koronatoimien kautta, ITV Studios Suomen vastaava tuottaja Heidi Munkberg sanoo.

Tällainen on Muhamed, 23 (kuvassa):

Lahtelaisen Muhamedin perhe on aikoinaan tullut Suomeen Bosnia-Herzegovinasta. Sukulaisten kovat kokemukset Jugoslavian sodassa ovat tuoneet Muhamedin elämään perspektiiviä, joka saa hänet vaikuttamaan ikävuosiaan kypsemmältä.

Haastavan korona-ajan hän on käyttänyt kehittääkseen itseään ihmisenä, ja nyt Love Islandiin lähteekin mies, jonka sisäinen tyyneys ei pienistä hätkähdä ja joka vaatii unelmiensa naiselta kaikkea muuta kuin tyhjänpäiväistä small talkia.

Muhamed kuvailee itseään räväkäksi ja balkanilaisittain hypersosiaaliseksi. Ulkonäön suhteen hänellä ei ole tiettyä tyyppiä, joka kolahtaisi, mutta hän myöntää ensi-ihastuksen syntyvän sen perusteella.

Love Island Suomen  uusi kausi maanantai 23.8. alkaen. Jaksot ovat katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa klo 20 alkaen ja Avalla jaksot esitetään klo 21. Love Island Suomea esitetään kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Jaksot kuvataan vain vuorokautta ennen tv-esitystä.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/MTV23.08.2021 10:30
Katso myös
Veronica Verho juontamaan Love Island Suomea: "Ihana olla mukana!"
Esittelyssä uudet sinkut: Love Island Suomi alkaa tänään
Koronatapaukset siirtävät Love Island Suomen alkua viikolla
Katso kuuma esittelyvideo: Love Island UK nähdään tuoreeltaan Suomessa