Onnela & Sunnuntailounas - MTV3

Komediasuosikit palaavat samana viikonloppuna

Onnela ja Sunnuntailounas palaavat MTV3-kanavalle uusin jaksoin samana viikonloppuna syyskuussa.

C More -alkuperäissarja Onnelan neljäs kausi käynnistyy MTV3-kanavalla ja mtv-palveluussa lauantaina 4.9.  Uudella kaudella hammaslääkärinä työskentelevän Antin (Eero Ritala) ja hänen näyttelijävaimonsa Saaran (Elena Leeve) perhe on kasvanut toisella lapsella ja he suunnittelevat nimenantojuhlia. Naapurin Jorma (Santtu Karvonen) ja hänen puolisonsa Titta (Pirjo Heikkilä) sotkeutuvat asiaan tyrkyttämällä omia näkemyksiään vauva-asioista. Antti on myös hautaamassa rakasta äitiään ja kokee odottamattomia tilanteita Saaran sukulaisten rientäessä tukemaan häntä.

Mette (Anna-Maija Tuokko) ja Markus Aallon (Max Forsman) perhe kohtaa arvaamattomia haasteita, kun naapuriin muuttaa uusi pariskunta (Kari Heiskanen ja Annu Valonen). Aaltojen kaikki suunnitelmat eivät ole uusien naapureiden mieleen, ja pian ovat naapurisodan ainekset kasassa. Markus myös tajuaa, että on aika ottaa koti-isyys haltuun ja antaa välillä Meten toteuttaa haaveitaan.

Syyskuisen komediaviikonlopun toinen paluumuuttaja on parhaan komediasarjan Kultaisella Venlalla jo kolmannen kerran palkittu C More -alkuperäissarja Sunnuntailounas. Tuore kolmas tuotantokausi alkaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaina 5.9. 

Alkavalla kaudella Eevi (Elena Leeve) jatkaa itsensä vimmaista etsimistä ja uskaltautuu yrittämään äitisuhteensa korjaamista. Kuvioihin asteleva ex-vaimo ja lasten äiti Ansa (Mari Rantasila) kokee, ettei Tauno-isä (roolistaan parhaan miesnäyttelijän Kultaisella Venlalla palkittu Taneli Mäkelä) pärjää lasten kriisien kanssa yksin ja tunkee mukaan sunnuntailounaille. Mukana menossa ovat tuttuun tapaan myös Eevin veljet Taavi (Santtu Karvonen), Severi (Samuli Niittymäki) ja Jani (Jarkko Niemi). Komediasuosikin kolmannenkin kauden käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa palkittu Atte Järvinen.

Onnela-sarjan on tuottanut MTV:lle ja C Morelle Jarowskij Finland Oy ja Sunnuntailounaan Yellow Film & TV.

Onnela MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa la 4.9. klo 21.30 alkaen ja Sunnuntailounas MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa su 5.9. klo 21.30 alkaen. Kummankin sarjan kaikki tuotantokaudet ovat katsottavissa C Moressa.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: MTV308.08.2021 05:00
Katso myös
Maria Kallio tekee paluun – Elena Leeve pääosassa