Big Brother Suomi - Nelonen

Kimmo Vehviläinen, Elina Kottonen ja Alma Hätönen juontavat syksyn Big Brotherin

Big Brother Suomi -ohjelman uusi taviskausi alkaa syyskuussa. Luvassa on täysin uusia juonenkäänteitä, draamaa ja yllätyksiä. Keväällä valmistunut BB-talokin menee jo uusiksi.

Syksyn BB-talon asukasvalinnat on nyt tehty, ja isoveli on valmis toivottamaan tervetulleeksi joukon keskenään hyvin erilaisia persoonia ympäri Suomea. Big Brotherilla on takataskussaan iso liuta yllätyksiä ja käänteitä asukkaiden pään menoksi, joten syksyn kaudelta on lupa odottaa todellista ihmiskoetta, jossa asukkaat joutuvat sekä fyysiseen että psyykkiseen testiin.

Sunnuntaina 5. syyskuuta 16 toisilleen ennestään tuntematonta asukasta suljetaan suorassa lähetyksessä 12 viikoksi Big Brother -taloon kytättäviksi. Asukkaiden elämää seurataan uudistuneessa BB-talossa vuorokauden ympäri lukuisten taloon asennettujen kameroiden välityksellä, ja katsojat voivat olla mukana talon tapahtumissa koko ajan BB 24/7-palvelun välityksellä.

BB-juontajina nähdään tuttu kolmikko: Aito Iskelmän taajuuksilta tuttu samettiääni Kimmo Vehviläinen, HitMixin aamuista tuttu Alma Hätönen sekä BB-kasvo Elina Kottonen.

Kimmo ja  Alma juontavat tuttuun tapaan vuoropäivinä suoria koostelähetyksiä, joissa käydään läpi edellisen päivän kiinnostavimmat tapahtumat ja keskustellaan käänteistä vaihtuvien vieraiden kanssa. Suorat koostelähetykset nähdään maanantaista lauantaihin Nelosella ja Ruudussa.

Elina puolestaan luotsaa sunnuntaisin Nelosella ja Ruudussa nähtävän Big Brother Suomi Liven eli suoran häätölähetyksen, jossa yksi tai useampi asukas saa lähtöpassit talosta.

Tästä pääset katsomaan, minkälaisia muutoksia BB-talo on jo kokenut syksyä varten kevään VIP-kauden jälkeen. 

Big Brother Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 5.9. Ohjelman maksullinen BB 24/7-palvelu löytyy Ruudusta.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen12.07.2021 01:00
Katso myös
Petra Olli voitti Big Brother Suomen VIP-kauden
Tässä ovat uudet Paratiisihotelli Suomi-sinkut
Karibia kutsuu: Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat!
Sinkut saapuvat Paratiisihotelliin
Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskari: En lähtenyt hakemaan kavereita
Selviytyjät Suomen voittaja ratkesi