Puoli seitsemän & Yle Olohuone - Yle TV 1

Kesäkiertue alkaa tänään Oulusta

Puoli seitsemän-ohjelman kesäkiertue starttaa tänään Oulusta. Myöhemmin illalla kaupungissa vierailee myös Yle Olohuone.

Ensimmäisenä Puoli seitsemän-ohjelman kesäkiertue suuntaa Ouluun. Siellä vieraina ovat paikkakunnalle muuttanut painonnostaja ja lääkäri Anni Vuohijoki, punk-pappinakin tunnettu oppilaitospastori Nuusa Niskala ja Oulun seudulle sijoittuvista dokumenttielokuvistaan tuttu ohjaaja Mika Ronkainen. Suoraa lähetystä juontavat Mikko Kekäläinen ja Susani Mahadura (kuvassa). 

– Odotan erityisesti kesäkiertueen reissua Ouluun, sillä mummoni oli kotoisin sieltä. Ouluun liittyy siis rakkaita lapsuusmuistoja. Nallikarin rannoilla on tullut juostua serkkujen kanssa. Lähetyksen tekeminen Oulussa tulee siis merkitsemään valtavan paljon, Susani sanoo.

Myös Susanna Laineen juontama Yle Olohuone on mukana kesäkiertueella. 

Iltaa Oulussa jatkaa klo 21.10 Susanna Laineen juontama musiikillinen viihdeohjelma Yle Olohuone.  Matkaoppaina Ouluun ja sen lähiseuduille toimivat illan artistit Aknestik ja Maustetytöt.

Lauantaina 12.6. Puoli seitsemän-ohjelma ja Yle Olohuone matkaavat Tampereelle ja 19.6. Lahteen. Jokainen suora Puoli seitsemän-kesäkiertuelähetys starttaa jo klo 18.15 ja on kestoltaan 45 minuuttia. Kaikkina kolmena lauantaina myös Yle Radio Suomen Lauantaitalkoot on paikan päällä kaupunkien sykkeessä heti aamusta alkaen.

Puoli seitsemän-ohjelman kesäkiertue Oulussa lauantaina 29.5. TV1:ssä klo 18.15 .Yle Olohuonen Oulun-vierailu nähdään samana iltana TV1:ssä klo 21.10. Paikan päällä on jo aamusta alkaen myös Yle Radio Suomen Lauantaitalkoot.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Ilmari Fabritius & Jussi Nahkuri/Yle Kuvapalvelu29.05.2021 08:00
Katso myös
Puoli seitsemän ja Yle Olohuone lähtevät kesäkiertueelle