Putouksen parhaat - MTV3

Kesä-Putouksen juontaja Joonas Nordman: Hyvässä sketsihahmossa on myös jotakin kipeää

Joonas Nordman juontaa yhdessä Kari Ketosen kanssa lauantaina alkavan Putouksen parhaat, johon on koottu ohjelman parhaita paloja.

Joonas Nordman on varsinainen Putous-konkari, sillä hän on näytellyt ohjelmassa kaksi kautta ja myös ohjannut kaksi kautta. Lisäksi hän juonsi viime syksynä AllStars-kauden. Hänen sketsihahmonsa, liitto-orava Salme Pasi ja Matti Pikkuvanhanen veivät kumpikin voiton sketsihahmokisoissa. 

– Lämmöllä tietysti muistelen Putousta, mutta aikansa kutakin. Silloin on hyvä siirtyä eteenpäin, kun tuntuu, ettei ole hirveästi enää annettavaa. Kun pari kautta näyttelin ja pari ohjasin, niin totesin, että nyt on syytä häippäistä, Nordman muistelee. 

Suosikkina Tanhupallo ja Ankeinen

Putouksen parhaisiin on kahlattu valtava määrä materiaalia läpi kahdentoista kauden ajalta. Kuusi jaksoa on jaettu teemoihin, jotka läpileikkaavat herkullisimpia sketsejä ja hahmoja kautta vuosien.

– Ajan kulumisen siinä tajuaa hyvin. Kymmenen vuotta on mennyt nopeasti. Vähän hirvittääkin jopa, Nordman toteaa.

Omia esiintymisiään hän ei välitä katsella, mutta muiden näyttelijöiden sketsihahmoista erityisen onnistuneita hänen mielestään ovat olleet Tanhupallo ja Aina Inkeri Ankeinen.

– Ne olivat fantastisia ja ihania hahmoja. Niissä oli sellaista uuden ajan henkeä, jotakin oikeasti uutta ja raikasta. Hahmot olivat hauskoja, mutta ne pystyivät käymään myös vähän siellä kipeällä puolella. Ne taiteilivat komedian ja tragedian välimaastossa. Tietysti tekijät olivat myös loistavia, hän kehuu.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV, Allerin arkisto10.06.2021 05:08
Katso myös
Putouksen herkkupalat naurattavat kesällä
Harri Gustafsberg ja Kari Ketonen isännöivät uutta armeijakilpailua
Tanner Novlan aloitti Kaunareissa kesken koronavuoden – Vaimo mukana intiimikohtauksissa
Hae mukaan: The Bachelor etsii sinkkunaisia
Elokuva-arvostelu: Cruella on hykerryttävä esiosa dalmatialaistarinoille
Tv-arvio: Fiktio nimeltä Sofian elämä
Katso traileri: Sofia Belórf avautuu elämästään uutuussarjassa
Uusi Salkkarit-näyttelijä on kuuluisan taiteilijaperheen kasvatti