Kauniit ja rohkeat - MTV3

Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Bill ja Liam nauttivat vapaudesta

Kauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastuksissa vankilasta vapautunut Bill kohtaa juonittelevan Justinin, Carter ja Quinn päätyvät taas vällyjen väliin ja Finn yllättää Steffyn kosinnalla. 

Hope ja Thomas kertovat Liamille ja Billille, että heillä on todisteita Vinnyn itsemurhasta. Etsivä Baker vahvistaa heidän olevan nyt vapaita miehiä. Liam ja Bill ovat hyvin kiitollisia Thomasin avusta. 

Bill nauttii vapaudestaan Katie kainalossaan, kun Thomas saapuu tapaamaan häntä. Thomas joutuu kertomaan Justinin petoksesta Wyattin ja Katien kuullen. Billin pettymykselle ja raivolle ei ole mittaa, kun selviää, mitä hänen luottomiehensä on tehnyt. Justin pyytää Billiltä anteeksi ja myöntää tekonsa. Bill ei anna anteeksi vaan passittaa Justinin matkoihinsa.

Justin marssii röyhkeästi Ridgen luokse hieromaan sopimusta. Hän tarjoaa Forrestereille tietoja Spencer-yhtiöstä vastineeksi heidän vaitiolostaan. Ridge ei ole ostettavissa, mutta Thomas kannattaa tarjousta.

Eric ripittää Carteria petturuudesta. Carter sanoo irtisanoutuvansa, mutta Eric haluaa antaa hänelle uuden tilaisuuden sillä ehdolla, että hän pysyy kaukana Quinnista. Quinn ei ole antanut lupauksia, joten ennen pitkää hän onnistuu löytämään tiensä paidattoman Carterin eteen. Hän pettyy, kun Carter torjuu hänet ja kertoo toimivansa yhä Ericin asianajajana. Quinn kuitenkin löytää potrettinsa Carterin asunnosta ja huomaa, että tällä on yhä tunteita häntä kohtaan. Carter myöntää ikävänsä ja he päätyvät lempimään. 

Paris kertoo Zendelle Carterin ja Quinnin petoksesta. Zoe on lähtenyt Pariisiin nuolemaan haavojaan. Paris haluaa tietää, mitä Zende ajattelee tilanteesta ja Zoesta, joka on nyt vapaata riistaa. 

Finn yllättää Steffyn kosinnalla. Hän haluaisi heidän avioituvan heti sillä hetkellä, mutta Steffy ei halua kiirehtiä, vaan toivoo tapaavansa ensin Finnin vanhemmat.

Kauniit ja rohkeat MTV3 ma–pe 16.30


Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions19.11.2021 07:00
Katso myös
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Häkkilinnut vapautuvat
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Eric heittää Quinnin ulos
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Justin kolkkaa Thomasin