Kauniit ja rohkeat - MTV3

Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Häkkilinnut vapautuvat

Kauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastuksissa Hope taistelee vapauttaakseen Thomasin häkistä ja pelastaakseen Liamin vankilatuomiolta.

Steffy ja Finn säteilevät vanhemmuuden onnea. Steffy on kummissaan, kun Thomas ei ole käynyt katsomassa siskonpoikaansa. 

Hope löytää Thomasin puhelimen Justinin toimistosta ja vaatii tältä selitystä. Justin kertoo Thomasin unohtaneen puhelimensa ennen reissuaan. Hope on ihmeissään, koska Thomas ei kertonut hänelle lähtevänsä matkalle. Hope ei niele Justinin selityksiä vaan seuraa tätä häkkivarastoon, jossa Thomasia pidetään vankina. Hope onnistuu vapauttamaan Thomasin, ja he kiirehtivät poliisin juttusille. He ovat kuitenkin myöhässä, sillä Liamia ollaan juuri siirtämässä tutkintavankeudesta vankilaan. Hope juoksee vankiauton perään kertoakseen Liamille ilouutisen vapauttavista todisteista.

Paris joutuu kertomaan siskolleen Carterista ja Quinnista. Zoe ei halua uskoa kuulemaansa. Quinn ja Carter keräilevät tavaroitaan nyt kun Eric haluaa heidät ulos elämästään ja yrityksestään. 

Kauniit ja rohkeat MTV3 ma–pe 16.30


Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions11.11.2021 06:00
Katso myös
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Eric heittää Quinnin ulos
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Justin kolkkaa Thomasin
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Thomas saa viestin haudan takaa
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Paris kuulee Quinnin tunnustuksen