Kauniit ja rohkeat - MTV3

Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Eric heittää Quinnin ulos

Kauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastuksissa Eric ja Quinn ovat uusimassa vihkivalaansa, kun Brooke vaatii Carteria kertomaan salasuhteestaan. Steffyn ja Finnin vauva syntyy.

Forresterit valmistelevat juhlia Ericille ja Quinnille, jotka aikovat uusia vihkivalansa. Donna muistelee kyyneleet silmissä avioliittoaan Ericin kanssa. Samaan aikaan Steffyn synnytys käynnistyy. Vauva nimetään isoäitinsä Taylorin mukaan Hayes Finneganiksi.

Brooke kuulee ennen seremonian alkua Quinnin ja Shaunan keskustelun. Tämä herättää Brooken kiinnostuksen. Myöhemmin Brooke kuulee, kuinka Quinn uhkaa satuttaa Parisia, mikäli tämä pilaa hänen avioliittonsa. Brooke anelee Parisia kertomaan hänelle, mitä Quinn salailee. 

Totuuden tultua esiin Brooke rynnistää keskeyttämään seremonian ja saa puristettua Carterin kertomaan salasuhteestaan koko vierasjoukolle. Eric järkyttyy ja käskee Quinnin matkoihinsa.

Hope on tapaamassa Justinia kysyäkseen, mitä tämä aikoo tehdä Liamin hyväksi. Hope on vielä Justinin toimistossa, kun hän yrittää soittaa Thomasille. Ihmetys on suuri, kun Thomasin puhelin alkaa soida Justinin työpöydän laatikossa.

Kauniit ja rohkeat MTV3 ma–pe 16.30


Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions05.11.2021 06:00
Katso myös
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Justin kolkkaa Thomasin
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Thomas saa viestin haudan takaa
Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastukset: Paris kuulee Quinnin tunnustuksen