Big Brother Suomi - Nelonen

Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee

Sunnuntaina selviää, ketkä julkkikset muuttavat Big Brother-taloon.

Suora lähetys alkaa klo 21.00 Nelosella ja Ruudussa. Isoveli on tosin tälläkin kertaa arvaamaton, ja aivan ensimmäinen yllätys nähdään jo sunnuntaina klo 20.00, kun ensimmäinen asukas asteleekin taloon jo ennen suoran lähetyksen alkua. Tämän asukaspaljastuksen voi nähdä vain Ruudun 24/7-palvelussa.

Sunnuntaina alkava kausi kestää 19 päivää, joiden aikana julkkikset joutuvat jatkuvasti kilpailemaan paikastaan BB-talossa. Häätöjä nähdään neljästi viikossa, ja niiden myötä myös nimeämisiä ja muita tehtäviä on enemmän kuin aiemmin. Kausi huipentuu finaaliin torstaina 20.5. klo 20.00, jolloin koko kisan voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron rahapalkinnon.

Ensimmäinen äänestys alkaa sunnuntai-iltana

Ensimmäinen äänestys alkaa heti sunnuntaina asukkaiden asetuttua taloksi. Uudella kaudella myös tehtäväaluetta ja livestudiota käytetään hyödyksi uudella tavalla. Häätölähetyksiin saadaan lisäjännitystä, kun kolme vähiten ääniä saanutta kilpailijaa poistetaan lähetyksen loppupuolella talosta tehtävästudioon, jossa äänestystulos paljastetaan. 

Vähiten ääniä saanut häädetään välittömästi, mutta jännitys ei lopu siihen. Kaksi äänestyksessä pelastunutta pääsevät vielä lähetyksen lopuksi kilpailemaan haastetehtävässä, jonka palkintona on mm. koskemattomuutta tai muita taloelämää helpottavia palkintoja – tai vaihtoehtoisesti vaikeutuksia haastekisan hävinneen elämään talossa.

Anni Hautalan (kuvassa keskellä) juontamia suoria häätölähetyksiä nähdään neljästi viikossa: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Annin rinnalla häätölähetysten toisena juontajana toimii Tinni Wikström. Lisäksi erikoisasiantuntijan roolissa tapahtumia analysoi Kim Sainio.

Kimmo Vehviläinen juontaa koostelähetyksiä edellisen talopäivän tapahtumista maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Kimmo Vehviläinen puolestaan kipparoi maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin nähtäviä suoria päivittäislähetyksiä, joissa nähdään kooste edellisen talopäivän tapahtumista sekä analysoidaan käänteitä vaihtuvien vieraiden ja pudonneiden asukkaiden kanssa.

BB-julkkikset koronakaranteenissa

Uuden kauden asukkaat ovat olleet kuluneen viikon ajan karanteenissa, jossa heidät myös koronatestataan useaan otteeseen ennen taloon astumista. Viime syksyn BB-kauden tapaan Isoveli tekee valtavasti työtä pitääkseen tuotannon ehdottoman koronaturvallisena niin asukkaille kuin työryhmällekin.

Uusi Big Brother-talo ja sitä ympäröivä kokonainen BB-universumi on kevään aikana rakentunut Vantaalle. Uudenlainen BB-universumi pitää sisällään talon, asukkaiden ulkotilat, tuotannon työtilat, 24/7:n sekä livelähetysten ohjaamot, ison studion sekä sen osana toimivan tehtävästudion – nämä kaikki tarjoavat entistä näyttävämmät puitteet ohjelman tekemiseen.

Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa sunnuntaina 2.5. klo 21.00. 24/7 -palvelu Ruudussa.

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Jukka Alasaari/Nelonen30.04.2021 10:00
Katso myös
Karibia kutsuu: Tässä ovat uudet Selviytyjät-kilpailijat!