Sinua, sinua rakastan - AlfaTV

Joel Hallikainen palaa televisioon uudessa ihmissuhdeohjelmassa

Joel Hallikainen alkaa juontaa uutta, tänään AlfaTV:llä alkavaa ihmissuhdeohjelmaa yhdessä rakkaustohtori Hanna-Ranssi Matikaisen kanssa. 

Sinua, sinua rakastan käsittelee parisuhteen kriiseistä selviämistä. Jaksojen aiheita ovat muun muassa lapsettomuus, yksinäisyys parisuhteessa, puolison sairastuminen, lapsen sairastuminen, uskottomuus, vaativa työelämä ja uupumus. Jokaisen jakson vieraana on pariskunta, jonka elämää käydään läpi.

– Tällaista ei voisi mielestäni juontaa kolmekymppinen ihminen. Minulla on kuusikymppisenä tähän enemmän ammennettavaa omasta elämästäni, Joel Hallikainen arvioi.

Lokakuussa 60 ikävuoden merkkipaalun saavuttavalla konkarilaulajalla tosiaan riittää elämänkokemusta niin uraltaan kuin omasta pitkästä liitostaan.

– Olen lähes koko elämäni katsellut esiintymislavalta mik-rofonin takaa, miten ihmiset ovat etsineet ja löytäneet toisiaan. Olen laulanut rakkaudesta. Nähnyt eronneita, karanneita, rakastuneita ja pettyneitä. Olen kasvanut rikkinäisessä kodissa ja saanut elää parisuhteessa 40 vuotta, hän listaa.

Yhdessä Hanna Ranssi-Matikaisen kanssa Joel Hallikainen syventyy erilaisiin parisuhdeongelmiin.

Ei liikaa yhdessä vaimon kanssa

Hallikainen ei kuitenkaan väitä tietävänsä, mitä rakkaus on tai ei ole.

– Elämäni suuri mysteeri on, että oma liittoni on kaiken jälkeenkin pysynyt kasassa. Se ei todellakaan ole aina ollut helppoa. Helppoa elämä on vain lauluissa.

Hallikaisen vastaus hänen ja Pia-vaimon pitkän liiton salaisuuteen yllättää.

– Emme vietä liikaa aikaa yhdessä. Minulla ei ole ollut poikkeusaikoina keikkoja, ja se on koetellut suhdetta, koska on tullut oltua liikaa puolison kanssa.

Hallikainen juonsi huippusuosittua Tuttu Juttu Show’ta vuosina 1992–2000 Timo Koivusalon kanssa. Tällä vuosituhannella Joel on esiintynyt vähemmän televisiossa, mutta laulaja näkee Sinua, sinua rakastan -ohjelman itselleen sopivana.

– Kyllä minä mietin tätä ohjelmaan lähtemistä, mutta sitten idea alkoi tuntua hyvältä. Aihe on hyvällä tavalla vakava. Minun kohdallani sellainen leikkiminen televisiossa on jo nähty.

Sinua, sinua rakastan AlfaTV:llä torstaisin klo 21.00.


Teksti: Miikka Ylä-Jussila I Kuvat: AlfaTV09.09.2021 12:00
Katso myös
Ensitreffit alttarilla -morsian myöntää: Sulhanen oli todella erilainen mitä odotin
Ensitreffit alttarilla -parit vihitään – Yhdellä parilla natsaa heti: Tuli vau-fiilis!
Mikko Leppilampi lähti synnytykseen suorasta lähetyksestä – Vappu Pimiä liikuttui
Tässä ovat Maajussille morsian-ohjelman uudet tilalliset
Tommi Korpela esittää rujon pahiksen roolin Nyrkin kakkoskaudella: En lukenut sanaakaan käsikirjoituksesta, kun jo lähdin tähän!
Uusi Rahti-sarja kuvaa raadollista ihmissalakuljetusbisnestä
Huippusarja Billions palaa koronatauolta
Jere Tiihonen johdattaa Trauma-sarjassa vihan ja surun ytimeen
Haku päällä: Grand Designs saapuu Suomeen
Meteorologi Mette Mannonen ei ota stressiä palautteesta
Meteorologi Liisa Rintaniemi paljastaa: Aloitin urani jalkapuolena
Maija-Liisa Peuhu uhkui jo lapsena energisyyttä: Bussikuski pelasti iltahämärästä!