Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! - MTV3

Janne Kataja ja Aku Hirviniemi juontavat seikkailurealityn

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! nähdään Maikkarilla lähitulevaisuudessa.

Brittiläistä I'm a Celebrity... Get Me Out of Here -ohjelmaa on esitetty kotimaassaan vuodesta 2002 lähtien. Siitä on tehty useita versioita muun muassa USA:ssa, Saksassa ja Ranskassa.

Formaatin alkuperäistä versiota on esitetty Suomessa nimellä Pelastakaa julkut. Suomalaista versiota ei ole kuitenkaan tehty – ennen kuin nyt.

MTV3 on ilmoittanut, että ohjelma rantautuu nyt myös Suomeen, ja nimeksi on annettu Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! Juontajina nähdään suuren yleisön rakastamat Janne Kataja ja Aku Hirviniemi.

Luvassa kansansuosikkeja laidasta laitaan

Ohjelman ideana on viedä julkisuudesta tutut henkilöt puoleksitoista kuukaudeksi viidakkoon. Katsojat pääsevät näkemään, kuinka luksuselämään tottuneet kilpailijat selviävät alkeellisissa oloissa ja erilaisten tehtävien piinaamina.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tiedossa, ketä ohjelman Suomi-debyyttiin osallistuu. Kauden julkaisuajankohtakin on vielä salaisuus.

– Mukana on kansansuosikkeja hyvin erilaisilta aloilta, ja he pääsevät varmasti loistamaan erilaisissa tehtävissä – kukin omalla tavallaan. Näistä julkkiksista tullaan näkemään ihan uusia puolia, Aku Hirviniemi lupaa.

– Heittäydyn tähän ennennäkemättömään seikkailuun suurella innolla. Mukana on onneksi paras aisapari, Janne Kataja kommentoi.


Teksti: Toni Keränen I Kuva: MTV03.09.2021 06:00
Katso myös
Masked Singer Suomi kutsuu arvuutusleikkiin
Posse rymistelee tänään ruutuun uusilla, vinksahtaneilla osioilla!
Maikkarin suosikkiohjelmat Tanssii tähtien kanssa, Masked Singer Suomi ja Posse uudistuvat syksyllä
Ensi-ilta-arvostelu: Rennyn ripulikomedia alittaa kaikki rimat