The Bachelor - MTV3

Hae mukaan: The Bachelor etsii sinkkunaisia

Kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin deittailuformaatteihin kuuluva The Bachelor saapuu MTV3-kanavalle. Mukaan haetaan nyt rakkautta etsiviä sinkkunaisia.

Huippusuositussa deittailuformaatissa hurmaava sinkkumies etsii Sitä Oikeaa. Maailmalla ohjelmaa on tehty vuodesta 2002 lähtien ja yli 20 maassa.

The Bachelor-ohjelmassa rakkautta etsivä sinkkumies pääsee tapaamaan hänelle valittuja sinkkunaisia ja tutustumaan heihin. Tavoitteena on löytää naisten joukosta Se Suuri Rakkaus. Nyt ohjelmaan haetaan ennakkoluulottomia ja karismaattisia sinkkunaisia, jotka uskaltavat heittäytyä mukaan uniikkiin seikkailuun. 

– The Bachelor on maailmanlaajuisesti supersuosittu deittailurealityjen huippuformaatti, todellinen aikuisten satu, jossa tavoitteena on löytää aito ja oikea rakkaus. Ohjelmassa kisaajat heittäytyvät seikkailuun upeissa puitteissa päämääränään kohdata elämänsä mies. On hienoa, että pääsemme näkemään ohjelman MTV:llä, entistä näyttävämpänä ja mielenkiintoisempana", ohjelman vastaava tuottaja Mei Hari MTV:ltä sanoo.

Mukaan voi hakea tästä.

Ohjelman esitysajankohta julkistetaan myöhemmin. The Bachelor -ohjelman tuottaa MTV:lle Warner Bros. International Television Production Finland.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: MTV308.06.2021 10:30
Katso myös
Veronica Verho juontamaan Love Island Suomea: "Ihana olla mukana!"