Big Brother Suomi - Nelonen

Finalistit selvillä: Aleksi Valavuori häädettiin viimeisenä BB-talosta

Big Brother Suomi- kisan finaalissa ovat Sara Forsberg, Markku Pulli, Nina Mikkonen ja Petra Olli.

Big Brother Suomi -kisan viimeinen julkkisasukas häädettiin myöhään tiistai-iltana talosta erittäin tiukan ja tasaisen yleisöäänestyksen päätteeksi. Kotiin joutui lähtemään vain kaksi yötä ennen finaalia liikemies, tv-kasvo ja urheilumanageri Aleksi Valavuori.

Lähetyksen aluksi loppuviisikko kävi tv-studiossa räppäämässä uuden, Pyhimyksen johdolla syntyneen kesähittinsä Suutele mun sormusta.  Voit katsoa esityksen tästä.

Vasta kaksituntisen lähetyksen loppupuolella päästettiin turvaan kaksi sillä hetkellä eniten yleisöääniä saanutta kilpailijaa. He olivat ex-painija Petra Olli ja entinen Salatut elämät -näyttelijä Markku Pulli. Ahkera ja raamikas Markku on kunnostautunut BB-talon keittiössä, ja hän hän on nauttinut suurta yleisösuosiota koko kisan ajan. Piilovekkuli pohjalainen Petra taas on vähitellen antanut todellisen leikkisän luonteensa nousta esiin jäyhän kuorensa alta.

Häätöäänestystä jatkettiin Aleksi Valavuoren, Sara Forsbergin ja Nina Mikkosen kesken. Äänestys oli äärimmäisen tiukka, sillä vielä 2 minuuttia ennen sen päättymistä kaikki kolme olivan äänimääriltään prosentin sisällä toisistaan. Viime sekunneilla pelistä putosi sitten Aleksi.

– Mulla on itse asiassa tosi hyvä fiilis, koska tuonne taloon jäi neljä niin mahtavaa tyyppiä. Oivalsin itsekin, kun lähdin tähän mukaan, etten tule koskaan voittamaan yleisöäänillä. Jaan varmasti paljon mielipiteitä. Olen kuitenkin aina ollut sellainen, että otan mieluummin taakseni sen 5000 supersotilasta kuin 50 000 perässävedettävää, Aleksi sanoi heti putoamisensa jälkeen.

– Eli yllättävän hyvä on fiilis, vaikka vihaankin häviämistä. Olen todella tyytyväinen, että pääsin näin pitkälle. Taloon jäi h-tin mageita tyyppejä. 

Big Brother Suomen vain 19 päivän mittainen  VIP-kausi huipentuu torstai-iltana finaaliin. Voittajalle on luvassa 30 000 euron rahapalkinto. Finaaliäänestys on jo käynnissä.

Aleksi Valavuori nähdään vielä tänään keskiviikkona Kimmo Vehviläisen vieraana BB:n päivittäislähetyksessä.

Big Brother Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 19.5. klo 21.00. Finaali torstaina 20.5. klo 20.00. Ohjelman 24/7-palvelu Ruudussa. 

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: Pauli Hänninen/Nelonen19.05.2021 11:30
Katso myös
Julkkikset taloon sunnuntaina: Näin uusi BB-kausi etenee
Katso uudet kilpailijat: Sara Forsberg järjesti synttärit BB-talon uusille julkkisasukkaille
Lue putoajan mietteet: Kelly häädettiin ensimmäisenä BB-talosta
Lue putoajan mietteet: Toni Nieminen häädettiin BB-talosta
Sanna Ukkola häädettiin BB-talosta
Sedu Koskinen joutui jättämään BB-talon
BB-talosta häädettiin viikonloppuna kolme julkkista
Rosa Meriläinen ja Sani häädettiin BB-talosta viikonloppuna