Ensitreffit alttarilla - MTV3

Ensitreffit alttarilla: Miika halusi erota – Tuulaa alkoi heti kiinnostaa: ”Toivon, että portti olisi vielä auki”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain 23.11. jaksossa Miika ja Tuula saavuttavat vihdoin yhteisymmärryksen. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Jakson alussa Tuula ja Miika ovat molemmat vielä puolustuskannalla, mutta toivovat pystyvänsä vielä jotenkin selvittämään välinsä. 

– Mulle tuli sellanen olo, että mä oon sivustaseuraaja mun omassa suhteessa ja sen päättymisessä. Vaikkei tää ole ollut ehkä parisuhde välttämättä, mut ihmissuhde kuitenkin. Se, että tilanne meni niin tulehtuneeksi ilman että mä oon saanut keskustella siitä kunnolla, niin se on tuntunut tosi oudolta, Tuula tilittää.

– Kyllä mä haluaisin nää meidän välit korjata ja kattoo sen jälkeen, voisko tästä vielä tulla jotain. Se vaatii ihan älyttömästi nyt töitä, hän sanoo.

Miika puolestaan näkee, ettei heillä ole yhteistä tulevaisuutta, mutta hän haluaa antaa Tuulalle vielä mahdollisuuden, jos tämä pystyy muuttumaan. 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Itkuinen Miika päättää erota: ”Tuula oli ihan eri ihminen kuin häämatkalla”

 

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Miika ja Tuula yrittävät selvittää katkenneita välejään: ”Musta tuntuu, että mä puhun seinälle”

He tapaavat terapeutti Hanna Myllymaan, jonka kanssa keskustelu alkaa avata solmuja. Tuula myöntää, ettei ole osannut kuunnella Miikaa ja voisi olla tämän tunteita ja tarpeita kohtaan sensitiivisempi. Miika taas tunnustaa olevansa miellyttäjä, joka ei uskalla kertoa omista toiveistaan. Hän kuitenkin painottaa olevansa erosta hyvin helpottunut.

Tuula sanoo toivovansa, että jokin portti olisi vielä auki ja Miikalla olisi rohkeutta hänen haastamiseensa, koska sillä voisi hänen mukaansa olla myös positiivisia vaikutuksia. Niinä hetkinä, kun Miika on sanonut jyrkästi oman mielipiteensä, Tuula on tuntenut viehätystä tätä kohtaan.  

Tuula kertoo jälkeenpäin näkevänsä Miikan nyt täysin uudessa valossa, kun mies vaikuttaa rennommalta ja itsevarmemmalta. 

– Oli ihan huikeeta jutella uusin silmin Miikan kanssa. Mä pääsin sellaseen, että hei, kuka tää ihminen tässä mun vieressä on. Miikasta näyttäytyi ihan eri puoli, niin siihen oli tosi helppo tarttua. Et vitsi, kerropa itsestäsi minulle lisää. 

– Toivon, että tää puoli olis Miikasta tullut esiin aiemmin. Olis ollut helpompi tutustua tähän Miikaan ensin, hän haikailee.  

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21.00 MTV3-kanavalla. Tämä jakso on jo katsottavissa mtv-palvelussa.


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuvat: MTV22.11.2021 07:00
Katso myös
Ensitreffit alttarilla -morsiamet tapaavat toisensa – Tuula ei paljasta suhteensa todellista tilaa
Ensitreffit alttarilla: Miika elättelee vieläkin toivoa romanttisesta suhteesta – Tuulalla ei ole fiiliksiä
Ensitreffit alttarilla -parin välit ovat jäätävät – asiantuntijan tapaamisessa tunteet kuumenevat
Ensitreffit alttarilla -sulhanen pettyy: Vaimolla on edelleen Tinder
Ensitreffit alttarilla -morsian myöntää: Sulhanen oli todella erilainen mitä odotin