Ensitreffit alttarilla - MTV3

Ensitreffit alttarilla: Karlin ja Venlan suhde ajautuu kriisiin – Karl uhkaa lähteä

Seuraavassa Ensitreffit alttarilla -jaksossa Karl pillastuu, kun Venla harkitsee hakevansa töitä ulkomailta. Jakso on jo katsottavissa mtv-palvelussa, ja MTV3-kanavalla se nähdään ensi tiistaina. Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Venla työskentelee kieltenopettajana ja toimistotyöntekijänä. Hän on kertonut olevansa valmis muuttamaan opettajan viran vuoksi, ja nyt hän on puhunut Karlille mahdollisesta työpaikasta Qatarissa asti. Hän ei ole tehnyt työhakemusta, eikä ole varma, tekeekö sitä lainkaan, mutta koko ajatus on saanut Karlin takajaloilleen. Pariskunta ajautuu riitaan, josta ei tunnu olevan ulospääsyä. 

Karl ei halua olla toisen unelmien tiellä, mutta hän ihmettelee, mikä arvo hänellä ja koko avioliitolla Venlalle on, jos on valmis muuttamaan niin kauas. 

Venla taas sanoo, että Karlin epävarmuus aiheuttaa hänessä vetäytymistä. Hän tuntee olonsa kahlituksi ja kaipaa omaa aikaa, mutta ei uskalla puhua siitä Karlille, sillä hän epäilee, että se ruokkisi tämän epävarmuutta entisestään. 

– Hän on niin epävarma siitä, mitkä mun tunteet on, ja jos mä en ole koko ajan hänelle vakuuttelemassa, niin se lähtee ehkä vähän laukalle se juttu, Venla tilittää kameralle. 

Jaksossa paljastuu, että Karl on riidellessä uhannut jopa luovuttaa, pakata laukkunsa ja lähteä. 

– Ristiriitainen tunne, koska Venlassa on todella paljon asioita, joita haluaisin kumppanilta. Venla on ihana ja mahtava ihminen, mutta sitten jos on paha olo itsellä, niin haluaa suojella itseä, kun tuntuu, ettei tää tilanne vaan millään ratkea, vaikka mitä tekis ja sanois. Se paha olo on se, minkä haluais loppuvan, niin se on ehkä se syy sille, et pitäiskö vaan luovuttaa. Vaikka ei haluais, koska haluaa vaan olla Venlan kanssa, mies kuvailee surullisena ajatuksiaan.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin mtv-kanavalla ja klo 21.00 MTV3-kanavalla. 


Teksti: Anuliina Liukkonen I Kuva: MTV09.10.2021 03:00
Katso myös
Ensitreffit alttarilla -parin välit ovat jäätävät – asiantuntijan tapaamisessa tunteet kuumenevat
Ensitreffit alttarilla -sulhanen pettyy: Vaimolla on edelleen Tinder
Ensitreffit alttarilla: Vaimo ärsyyntyy ja ahdistuu kyyneliin häämatkalla
Viimeinenkin Ensitreffit alttarilla -pari saa toisensa: ”Nyt osui ja upposi”
Ensitreffit alttarilla -morsian myöntää: Sulhanen oli todella erilainen mitä odotin
Ensitreffit alttarilla -parit vihitään – Yhdellä parilla natsaa heti: Tuli vau-fiilis!
Nämä parit naitetaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa – Yksi asia mietityttää Kari Kanalaa